Kukuricová polievka

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 30. októbra 2009 13:43Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
10
minút
príprava
20
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na olivovom oleji popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mletú červenú papriku a zalejeme 900 ml vody. Pridáme kocku zeleninového bujónu a po zovretí vody mrazenú kukuricu, paradajkový pretlak a vegetu.

2

Kukuricu varíme asi 15 minút, aby bola ľahko stráviteľná. Nakoniec zahustíme zátrepkou z mlieka a hladkej múky.

3

Pridáme kôpor a ešte povaríme 5 minút.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 31/2015: Letné dezerty Letné dezerty
Časopis Varecha v piatok 31. júla v denníku Pravda.


TOPlist