Kremese

janetteJanette, recept pridal: 24. decembra 2012 20:32Ďalšie jeho recepty

od starenky

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Odoberieme z 30 dkg muky 10 dkg muky a vmiesame do 25 dkg masla. Do ostatnej muky dame 3 zltky, vodu a ocot - urobime dva bochniky a ten mastny polozime na ten druhy a prkladame 3x po pol hodine vzdy opacnym smerom.

2

Zo surovin na plnku uvarit kasicku.

3

Bielka, krystalovy cukor a vanilku vyslahat nad parov, potom vymiesame 25 dkg masla a vmiesame do utrepaneho snehu, (ak je malo sladke mozeme pridat cukru), toto zmiesame s kasickou. Na druhy den natierame kremese.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist