Kremese

janetteJanette, recept pridal: 24. decembra 2012 20:32Ďalšie jeho recepty

od starenky

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Odoberieme z 30 dkg muky 10 dkg muky a vmiesame do 25 dkg masla. Do ostatnej muky dame 3 zltky, vodu a ocot - urobime dva bochniky a ten mastny polozime na ten druhy a prkladame 3x po pol hodine vzdy opacnym smerom.

2

Zo surovin na plnku uvarit kasicku.

3

Bielka, krystalovy cukor a vanilku vyslahat nad parov, potom vymiesame 25 dkg masla a vmiesame do utrepaneho snehu, (ak je malo sladke mozeme pridat cukru), toto zmiesame s kasickou. Na druhy den natierame kremese.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist