Kremese

janetteJanette, recept pridal: 24. decembra 2012 20:32Ďalšie jeho recepty

od starenky

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Odoberieme z 30 dkg muky 10 dkg muky a vmiesame do 25 dkg masla. Do ostatnej muky dame 3 zltky, vodu a ocot - urobime dva bochniky a ten mastny polozime na ten druhy a prkladame 3x po pol hodine vzdy opacnym smerom.

2

Zo surovin na plnku uvarit kasicku.

3

Bielka, krystalovy cukor a vanilku vyslahat nad parov, potom vymiesame 25 dkg masla a vmiesame do utrepaneho snehu, (ak je malo sladke mozeme pridat cukru), toto zmiesame s kasickou. Na druhy den natierame kremese.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Pridanie komentáru:
Ďalšie komentáre sa k tomuto receptu momentálne nedajú pridávať. Pretože autor receptu buď tento recept vypol (zmenil na skrytý), alebo v ňom autor robil úpravy a recept čaká na schválenie administrátormi.

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Slovinská kuchyňa: Malá krajina s veľkými možnosťami
Krajina podobná tej našej – slovenskej, ešte i jej názov si s tou našou často pletú. Reč je Slovinsku, kde žije naša Varecháčka Marijanna.

Varné dosky: Elektrina verzus plyn
Ako vybrať energeticky úspornú varnú dosku a zároveň takú, aby sa nám na nej čo najlepšie varilo?

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist