Kávové zrná

Kávové zrná
Foto: renka73
renka73Renka73, recept pridal: 7. decembra 2012 8:47Ďalšie jeho recepty

Suroviny

45 ks
porcií

Postup prípravy receptu

1

Náplň: všetko vymiešame a dáme do chladničky stuhnúť na 3/4 hodiny.

2

Marcipán: všetko poriadne vymiešame a vyvaľkáme. Radielkom pokrájame na štvorčeky podľa toho kto, aké veľké zrná chce. Ja som krájala 5x5 cm .Do stredu dávame náplň, zabalíme, vytvarujeme zrnká a namáčame v poleve.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (3,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • dajanca, 7. decembra 2012 o 09:36
    krásne zrnká... koľko kusov, aspoň približne ti vznikne z tohoto množstva? :-)


  • lusinkab, 7. decembra 2012 o 09:39
    Neskutocne krasne :-) zeby som aj toto urobila?ale aj mna zaujima to iste ako @dajanca kolko z toho vznikne? a este ako dlho vydrzia? dakujem :-)


  • vievak, 7. decembra 2012 o 10:13
    Velmi ma recept zaujal,len nerozumela som-do naplne uvarit puding alebo dat len pud. prášok ?


  • tothka, 7. decembra 2012 o 12:20
    Zabalené v marcipáne sú tie pravé , super.


  • hubarka35, 7. decembra 2012 o 12:28
    asi len práškový puding tam ide-nie varený,kolko výde kusov aj mna zaujíma-tiež chcem zrnká robit-tieto vianoce robím také čo som ešte nerobila....nepiekla....


  • trencanka, 7. decembra 2012 o 12:30
    Ked uz, tak radsej ozajstny marcipan.


  • palokuchki, 7. decembra 2012 o 12:37
    Vsetko co je kavove mam velmi rada. Taketo zrna som este nerobila, velmi sa mi ale pacia. Veru ich asi spravim. Potom ti dam vediet.


  • renka73, 7. decembra 2012 o 14:20
    Dievčatá ja robievam malé zrnká o velkosti 3 cm a mám ich 4O kusov.Vydržali nám najviac do nového roku potom už nebolo ani zrnko :)))


  • renka73, 7. decembra 2012 o 14:21
    @palokuchki ,verím že sa ti podaria potom daj vedieť :)


  • marijanka712, 7. decembra 2012 o 14:54
    velmi pekný receptik asi si ich aj ja urobím teraz nám teké idú a šetríme aj elektriku xixix velmi dobre to vypadá a tá chuť to si viem predstaviť pomerne aj dosť kusov z toho množstva vyšlo.


  • izabella929, 7. decembra 2012 o 15:58
    krásne sú.-)


  • sovka62, 7. decembra 2012 o 16:14
    Mám rada pravý marcipán, ale tento falošný mliečny mi chutí, tuším, ešte viac. Asi preto, že mi pripomína ružičky z torty, ktorá sa kedysi pekávala pri výnimočných príležitostiach a ktoré som si vždy vydrankala, bola to pre mňa veľmi vzácna pochúťka.
    A práve preto mám veľmi rada aj tieto kávové zrná. Už som aj špekulovala ako ich spraviť doma. Teraz mám po starostiach. Spravím rovno z dvoch dávok, nech ich je dosť pre všetkých, ak ich sama zjem asi tretinu :-)))))))))))))))))))))))))))))))


  • 3sandra3, 7. decembra 2012 o 16:17
    sú prekrásne... vďaka za inšpiráciu, zajtra ich robím :-)


  • violetacamorova, 7. decembra 2012 o 17:51
    Krasne, chutne take som este ani nevidela.


  • havino, 7. decembra 2012 o 20:07
    pekné ich máš, ja som minulý rok po prvý krát robila kávové zrná v marcipáne a veru ohromne mi chutili


  • hubarka35, 8. decembra 2012 o 08:10
    Dakujem-robím rovno z dvoch dávok,no marcipán mám kúpený-v takom črevku ako je saláma-ešte som ho nemala tak uvidíme aký bude.


  • havino, 8. decembra 2012 o 09:23
    @hubarka35 aj ja mám marcipán ten v črievku a je dobrý, dobre sa s ním pracuje


  • hviezdickaz, 8. decembra 2012 o 15:31
    zboznujem tieto kavove zrna, je to vynikajuci zakusok :)


  • cistinka, 8. decembra 2012 o 17:14
    chcela by som skúsiť všetky tvoje recepty....máš ich prekrásne


  • marienka44, 8. decembra 2012 o 21:55
    @Renka73 aj ja mam marcipan pravy od Dr. Oetkera, tak ich spravim s touto zmenou. Inac, uz som vlani robila zrna podla ineho receptu a tavarovala som ich do formicky od liekov z Nemecka-ovalna.
    Ta kava "nepich" v plnke? Co tak pridat radsej nesku?


  • tereinka, 18. decembra 2012 o 19:01
    tieto zrna som este neskusala az dnes...mam dojem ze napln je riedka urobila som si dvojitu davku a ajtak mam dojem ze zrniek bude malo..tak uvidim


  • renka73, 1. januára 2013 o 19:59
    @tereinka ,aj mne sa zdala riedka ale treba ju nechat v chladnicke stuhnut a potom sa dobre robi.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Orechovo-chrenová nátierka
Po rokoch moravské vinárky opäť ožili. Pod taktovkou Evy Kloudovej vydali nedávno voľné pokračovanie Kuchařky moravských vinařek.

Jesenná chrípka nechutí naozaj nikomu
- Inzercia -
Prichádza jeseň a s ňou aj zvýšená záťaž na váš organizmus. Pripravte sa.

Varecha 38/2014: Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 38/2014: Pivová kuchárka Pivová kuchárka
Časopis Varecha v piatok 19. septembra v denníku Pravda.


TOPlist