Kávové zrná

Kávové zrná
Foto: lelika23
lelika23Lelika23, 25 ročná žena, Topoľčany, recept pridala: 10. decembra 2009 20:29Ďalšie jej recepty

Ak ste aj vy kávičkári, určite oceníte recept na výborné kávové zrná.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Keksy rozdrvíme a zmiešame s ostatnými surovinami. Vypracujeme polotuhú hmotu, ktorú dáme do chladničky stuhnúť.

2

Po vybratí z chladničky, vytvarujem valček, ktorý nakrájame na kolieska. Do každého zabalíme jedno kávové zrnko a koliesko vytvarujeme do tvaru zrna.

3

Nakoniec každá jedno polejeme čokoládovou polevou a necháme stuhnúť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,3 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • nyja, 10. decembra 2009 o 22:42
    Toto je moja obľúbená mňamka. Ja do tej zmesi dávam ešte trocha džemu. :)) Na obrázku ich máš krásne, vydarené :))


  • eelvie, 11. decembra 2009 o 13:32
    ten recept je nenarocny, a urcite ho vyskusam.... cela rodina mame radi kavove zrna, tak myslim ze sa po nich len zaprasi... :))


  • alica43, 5. januára 2010 o 17:37
    ja to robim podobne len tam nedam dzem,


  • ewitka123, 24. januára 2011 o 11:17
    tak tento recept určite vyskusam su krasne a určite aj chutne pridavam do KK


  • zankalh, 28. novembra 2011 o 18:37
    Akym mnozstvom vody zaliat kavu?A potom to zmiesat cele s tou zmesou?Myslim tym kavu aj s vodou,alebo to mam predcedit a len cistu kavu???Dakujem za odpoved


  • katerin, 29. novembra 2011 o 11:42
    Vypadaji skvele,urcite vyskousim,jen bych se chtela zeptat,kdyz mam istantni kafe,tak kolik toho dam?U nas (spanelsko) nemaji marina keksy,dala bych jine jen potrebuji vedet kolik gramu ma jeden balicek tech keksu?A kolik zrn asi tak vyjde?Dekuji za odpoved.


  • sissi29, 15. decembra 2011 o 09:43
    Krásne su. Určite vyskúšam.


  • erika1111, 15. apríla 2013 o 15:03
    @lelika23 chystám sa vyskusat.kávové zrno daš dovnutra?


  • cima93, 17. decembra 2013 o 21:56
    Fajnove, robim ich uz druhe vianoce


  • ebetka, 3. januára 2014 o 04:14
    Ja som ich robila uz treti krat, su super a pekne vyzeraju.


  • pivonka, 3. apríla 2015 o 19:29
    Prvý raz som robila tieto zrná, ale sú vynikajúce, naozaj špička a to mám vysoké nároky na zákusky. Už keď som urobila tú zmesku to bolo výborné. Na polevu som použila maslo a čokoládu no a teraz mi pripomínajú fajnové bonbóny, ale móóóóc fajnové. Ďakujem za recept a nechápem, prečo tam nemáš plných 5 *. Ja ti ich dám určite!



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Richard Noskovič: Kuchár by mal byť osobnosť
O tom, že aj mimo Bratislavy sa dajú na Slovensku nájsť kvalitné reštaurácie s inovatívnou kuchyňou nás v rozhovore presvedčil šéfkuchár Richard Noskovič z RESIDENCE HOTEL & CLUB na Donovaloch.

Prašičkove ličnice
Bola posledná májová nedeľa a na Ľubľanskom hrade sa už degustovali posledné súťažné vzorky vína. Päťdesiaty siedmy ročník medzinárodného konkurzu vín bol už za nami.

Európske gastronomické dedičstvo (2. časť)
Prečítajte si o gastronomických špecialitách z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 28/2015: Podunajská kuchyňa Podunajská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júla v denníku Pravda.


TOPlist