Kávové zrná

Kávové zrná
Foto: lelika23
lelika23Lelika23, recept pridal: 10. decembra 2009 20:29Ďalšie jeho recepty

Ak ste aj vy kávičkári, určite oceníte recept na výborné kávové zrná.

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Keksy rozdrvíme a zmiešame s ostatnými surovinami. Vypracujeme polotuhú hmotu, ktorú dáme do chladničky stuhnúť.

2

Po vybratí z chladničky, vytvarujem valček, ktorý nakrájame na kolieska. Do každého zabalíme jedno kávové zrnko a koliesko vytvarujeme do tvaru zrna.

3

Nakoniec každá jedno polejeme čokoládovou polevou a necháme stuhnúť.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • nyja, 10. decembra 2009 o 22:42
    Toto je moja obľúbená mňamka. Ja do tej zmesi dávam ešte trocha džemu. :)) Na obrázku ich máš krásne, vydarené :))


  • eelvie, 11. decembra 2009 o 13:32
    ten recept je nenarocny, a urcite ho vyskusam.... cela rodina mame radi kavove zrna, tak myslim ze sa po nich len zaprasi... :))


  • alica43, 5. januára 2010 o 17:37
    ja to robim podobne len tam nedam dzem,


  • ewitka123, 24. januára 2011 o 11:17
    tak tento recept určite vyskusam su krasne a určite aj chutne pridavam do KK


  • zankalh, 28. novembra 2011 o 18:37
    Akym mnozstvom vody zaliat kavu?A potom to zmiesat cele s tou zmesou?Myslim tym kavu aj s vodou,alebo to mam predcedit a len cistu kavu???Dakujem za odpoved


  • katerin, 29. novembra 2011 o 11:42
    Vypadaji skvele,urcite vyskousim,jen bych se chtela zeptat,kdyz mam istantni kafe,tak kolik toho dam?U nas (spanelsko) nemaji marina keksy,dala bych jine jen potrebuji vedet kolik gramu ma jeden balicek tech keksu?A kolik zrn asi tak vyjde?Dekuji za odpoved.


  • sissi29, 15. decembra 2011 o 09:43
    Krásne su. Určite vyskúšam.


  • erika1111, 15. apríla 2013 o 15:03
    @lelika23 chystám sa vyskusat.kávové zrno daš dovnutra?


  • cima93, 17. decembra 2013 o 21:56
    Fajnove, robim ich uz druhe vianoce


  • ebetka, 3. januára 2014 o 04:14
    Ja som ich robila uz treti krat, su super a pekne vyzeraju.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist