Kapustnica vhodná aj pre diabetikov

4444tabika - fotka4444tabika, 22. júla 2013

Je to taká kapustnica :), ked máte doma veľa veci a nevie čo s nimi :). Ja tam dávam Stéviu takže je vhodná pre Zobraziť celý popisJe to taká kapustnica :), ked máte doma veľa veci a nevie čo s nimi :). Ja tam dávam Stéviu takže je vhodná pre diabetikov :).

10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 1
3 PL veľké
podla chuti
1 ks
1 ks
1 bal.
1 bal.
3 ks
1/2 hrnčeka




Postup

  1. 1

    v menšom hrnci som to robila tam opražime cibulu do zlatova na 3-tom stupni, odložime a pridáme na to červenú- mletú papriku a zalejeme do polovice hrnca vodou :) posipeme vegetou..pridáme pokrájanú kapustu a slivky a necháme pól hodiny dusiť na 2-hom stupni potom tam pridáme nasekanú na kružky klobásu bôbkový list a šampiony...a necháme dovarit :)

  2. 2

    urobíme múkovu zátrepku : do vačšieho hrnčeka dáme vodu do polovice ..a prisypeme hladkú múku a miešame tak aby tam neboli hrudky...

  3. 3

    vlejeme za stáleho miešania do kapustnice a ochutíme stéviou kvapalnou :) podla chuti. DOBRÚ CHUŤ

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
mb
mb
vegetu a steviu do kapustnice? neviem, nemam skusenosti, ale moc mi to tam nesedi :)
evanaaa
Na obrázku dobre vypadá, ja tiež dochucejem sladidlom, nemám rada veľmi kyslú, vodu z nej scedím a vypijem . Len tie šampiňóny mi akosi tam nepasujú, ale ak si nnnnemala iné huby, aj tie sú dobré ako náhrada. Ale ak máš len tých 15, tak ťa aj tak obdivujem, ako varíš a pečieš.
4444tabika
no bavý ma to :) celkom ... rada to zverejnujem :) a mne chuti :) aj našim tu doma :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia