Husacia polievka

redakciaRedakcia, recept pridal: 9. júla 2009 13:21Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Trupy osolíme a posypeme rascou, zabalíme do alobalu a na pekáči opečieme.

2

Po opečení vyberieme pľúca, trupy rozsekneme a dáme variť. Po 90 minútach pridáme zeleninu a varíme domäkka.

3

Scedíme, pridáme posekané mäso a zeleninu, zatrepeme smotanou a múkou, dochutíme. Do polievky zavaríme halušky z vajec a hrubej múky a pridáme trocha husacej masti.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Omáčky zo severu aj juhu Európy
Omáčkový seriál pokračuje: Nechajte sa inšpirovať omáčkami, ktoré sú typické pre rôzne národné kuchyne Európy.

Varecha 36/2014: Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.

Láska na karí – to je sto chutí a jedna vášeň
Už o týždeň sa v kinách proti sebe postavia francúzska haute-cuisine a pikantná indická exotika.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 36/2014: Mäsový trojboj Mäsový trojboj
Časopis Varecha v piatok 5. septembra v denníku Pravda.


TOPlist