Husacia polievka

redakciaRedakcia, recept pridal: 9. júla 2009 13:21Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Trupy osolíme a posypeme rascou, zabalíme do alobalu a na pekáči opečieme.

2

Po opečení vyberieme pľúca, trupy rozsekneme a dáme variť. Po 90 minútach pridáme zeleninu a varíme domäkka.

3

Scedíme, pridáme posekané mäso a zeleninu, zatrepeme smotanou a múkou, dochutíme. Do polievky zavaríme halušky z vajec a hrubej múky a pridáme trocha husacej masti.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.

Gallina freda
V nezvyklom čase, už začiatkom roka, som sa rozhodol svoje okrúhle narodeniny pripomenúť si v cudzom svete. Na čerstvom vzduchu, v teple, v prostredí pre mňa neznámych ľudí.

Anglicko pri mori: Jedlo v reštauráciách
S rodinkou sme sa rozhodli, že si na začiatku nového roku 2015 vyjdeme na výlet k moru. Vybrali sme sa teda do krásneho tichého juhoanglického mestečka Eastbourne, nie až tak ďaleko od Londýna.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 5/2015: Fašiangy 2 Fašiangy 2
Časopis Varecha v piatok 30. januára v denníku Pravda.


TOPlist