Husacia polievka

redakciaRedakcia, Bratislava, recept pridal: 9. júla 2009 13:21Ďalšie jeho recepty

Suroviny

90
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Trupy osolíme a posypeme rascou, zabalíme do alobalu a na pekáči opečieme.

2

Po opečení vyberieme pľúca, trupy rozsekneme a dáme variť. Po 90 minútach pridáme zeleninu a varíme domäkka.

3

Scedíme, pridáme posekané mäso a zeleninu, zatrepeme smotanou a múkou, dochutíme. Do polievky zavaríme halušky z vajec a hrubej múky a pridáme trocha husacej masti.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.

Degustačný šalátik
Počiatkom leta bola v Bratislave opäť vínna slávnosť. V interhoteli na Tehelnom poli sa uskutočnil 14. ročník Trunkfestu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist