Guláš za 0 hviezdičiek
Autor receptu: 2010
Stroganof vela receptov, cina este viac – vacsina fantazie… kari brr.
Ale gulas musi byt len ten jediny spravny z mocingu, preco?
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Ked nastartujeme 3 horaky, gulas je hotovy za 15 minut.
- Prvy horak dame dusit na kusky nakrajanu udenu slaninu a trochu oleja pridame na drobno nakrajanu cibulu a cesnak - poprasime sladkou paprikou.
Druhy horak nakrajanu papriku podusime s pridanou rascou a korenim.
- Treti horak, kvalitne hovadzie na steaky nakrajame na kocky osolime okorenime a dame oprazit – otacame – na etapy na rozpalenom oleji. (odlozime na stranu na teple miesto).
- Do oprazenej cibule pridame kvalitny hovadzi vyvar aj kupeny (bio beef stock), ked nemame maggi kocku.
- Pridame podusenu papriku a ked mame aj paradajky a lyzicu pretlaku a vsetko premiesame prevarime pridame oprazene maso ochutime majorankou zahustime zemiakovym skrobom. Niekto dava aj trosku octu.
- Podavame s opecenym parkom, volskym okom a uhorkou a opecenenymi zemiakmi.