Guláš za 0 hviezdičiek

Autor receptu: 2010

Stroganof vela receptov, cina este viac – vacsina fantazie… kari brr. Ale gulas musi byt len ten jediny spravny z mocingu, preco?

15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ked nastartujeme 3 horaky, gulas je hotovy za 15 minut.
  2. Prvy horak dame dusit na kusky nakrajanu udenu slaninu a trochu oleja pridame na drobno nakrajanu cibulu a cesnak - poprasime sladkou paprikou. Druhy horak nakrajanu papriku podusime s pridanou rascou a korenim.
  3. Treti horak, kvalitne hovadzie na steaky nakrajame na kocky osolime okorenime a dame oprazit – otacame – na etapy na rozpalenom oleji. (odlozime na stranu na teple miesto).
  4. Do oprazenej cibule pridame kvalitny hovadzi vyvar aj kupeny (bio beef stock), ked nemame maggi kocku.
  5. Pridame podusenu papriku a ked mame aj paradajky a lyzicu pretlaku a vsetko premiesame prevarime pridame oprazene maso ochutime majorankou zahustime zemiakovym skrobom. Niekto dava aj trosku octu.
  6. Podavame s opecenym parkom, volskym okom a uhorkou a opecenenymi zemiakmi.