Grilované holubinky

Grilované holubinky
Foto: parles
parlesParles, recept pridal: 22. septembra 2012 12:42Ďalšie jeho recepty

Teď je v lese plno různých holubinek, tak je třeba toho využít. Grilované hlavičky jsou vynikající, zůstanou pevné a chutnají skoro jako opečené maso.

Suroviny

1
porcia
5
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Na grilovací pánvi rozpustíme a zahřejeme vepřové sádlo. Kloboučky holubinek vložíme do pánve kůží dolů a necháme chvíli grilovat. Když houby začínají měknout, tak je lehce osolime a posypeme kmínem. Když jsou opečené, tak je otočíme, opět posypeme kmínem a opečeme i z druhé strany.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.

Morčacie rolky
Už po šestnásty raz sa v Hotelovej akadémii v Piešťanoch nedávno uskutočnila medzinárodná súťaž mladých somelierov. Dva tucty vedomostne nabitých

Diétna paradajková
Šesť pôstnych týždňov pominulo. Prichádzajú veľkonočné sviatky. Zelený štvrtok, Veľký piatok, Biela sobota, Veľkonočná nedeľa.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2015: Varíme pre oslávenca Varíme pre oslávenca
Časopis Varecha v piatok 24. apríla v denníku Pravda.


TOPlist