Grilované holubinky

Grilované holubinky
Foto: parles
parlesParles, recept pridal: 22. septembra 2012 12:42Ďalšie jeho recepty

Teď je v lese plno různých holubinek, tak je třeba toho využít. Grilované hlavičky jsou vynikající, zůstanou pevné a chutnají skoro jako opečené maso.

Suroviny

1
porcia
5
minút
príprava
10
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Na grilovací pánvi rozpustíme a zahřejeme vepřové sádlo. Kloboučky holubinek vložíme do pánve kůží dolů a necháme chvíli grilovat. Když houby začínají měknout, tak je lehce osolime a posypeme kmínem. Když jsou opečené, tak je otočíme, opět posypeme kmínem a opečeme i z druhé strany.



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

9 komentárov k receptu
  • erikao, 22. septembra 2012 o 13:24
    ... vyzerá to fajn, ale treba ich chutnať či nie sú horké, však?


  • jezibabka, 22. septembra 2012 o 14:05
    to by som si dala!....mňam:-)


  • rein, 22. septembra 2012 o 14:20
    Aj ja,len kde ich vziať,keď je taký biedny rok pre hubárov.Milujem huby v každej úprave.


  • mijaita, 22. septembra 2012 o 15:15
    Grilovane holubinky jsou vyborne, ja je delam i nasucho jako syrovinku. Vyzkousela jsem i s makem, super !

    » varecha.pravda.sk/recepty/houby-makove-fotorecept/31694-r...


  • serpico, 22. septembra 2012 o 16:57
    SUPER !
    ...vyskúšam
    » www.nahuby.sk/fotogaleria_autora.php?galeria_id=69251...


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 4 komentárov)
  • jendousek, 22. septembra 2012 o 17:39
    Takto upravené holubinky dělávám, jsou skvělé!!!
    » www.toprecepty.cz/recept/6193-pecene-holubinky/...


  • ula2, 23. septembra 2012 o 13:10
    Prosím,Vás holubínky sú po slovenský plávky?


  • tiginko, 23. septembra 2012 o 13:26
    ano @ula2


  • anajka, 23. septembra 2012 o 19:51
    Super, jednoduché a dobré. Presne taký istý príbor mali moji rodičia, ihneď som spomenula na mladosť. Ďakujem.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist