Francúzsky koláč

redakcia - fotkaredakcia, 4. júla 2009
45 minút
na 180 °C

Suroviny

200 g
100 g
100 g
3 ks
3 ks




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny určené na cesto zmiešame a vypracujeme cesto.

  2. 2

    Necháme ho odležať 2 hodiny v chlade. Potom ho vyvaľkáme do okrúhlej formy. Na cesto uložíme do kruhu narezané ovocie.

  3. 3

    Pečieme pri teplote 180 °C asi 45 minút. Upečený koláč potrieme na plameni rozohriatym marhuľovým džemom a posypeme posekanými orechmi.

Diskusia k receptu

Vymazať
aankaa
tak som sa dnes rozhodla,že si idem pozrieť recepty,ktoré boli pridané skôr,ako som tu bola ja...no a aha ho!...aký parááááádny koláčik som našla....:-)))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia