Fašírka

Fašírka
zuzlik0402Zuzlik0402, recept pridal: 17. októbra 2012 12:53Ďalšie jeho recepty

Ideálna ku zemiakom na kyslo.

Postup prípravy receptu

1

Mäso s cibuľou a cesnakom pomelieme, pridáme soľ, korenie, vajíčka a namočné a vyžmýkané sucháre. Všetko zmiešame, vytvarujeme fašírky a obalíme v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji.

2

Alebo zmes navrstvíme na alobal, uložíme na ňu vajíčka uvarené na tvrdo a zvinieme do rolády. Podliate vodou v hlbokom pekáči pečieme v rúre.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jeka, 18. októbra 2012 o 19:46
    Tu druhú verziu fašírky ja potieram ešte horčicou,dostáva takú kôrku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha vo štvrtok 30. apríla v denníku Pravda.


TOPlist