Fašírka

Fašírka
zuzlik0402Zuzlik0402, recept pridal: 17. októbra 2012 12:53Ďalšie jeho recepty

Ideálna ku zemiakom na kyslo.

Postup prípravy receptu

1

Mäso s cibuľou a cesnakom pomelieme, pridáme soľ, korenie, vajíčka a namočné a vyžmýkané sucháre. Všetko zmiešame, vytvarujeme fašírky a obalíme v strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji.

2

Alebo zmes navrstvíme na alobal, uložíme na ňu vajíčka uvarené na tvrdo a zvinieme do rolády. Podliate vodou v hlbokom pekáči pečieme v rúre.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 2 ľudia (4,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • jeka, 18. októbra 2012 o 19:46
    Tu druhú verziu fašírky ja potieram ešte horčicou,dostáva takú kôrku.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Recept je v kategóriach:

Magazín

Líčka na víne
Po dvoch rokoch som opäť navštívil Kastíliu. Bolo príjemne teplo a jar bola v rozpuku.

Európske gastronomické dedičstvo
Zoznámte sa so zaujímavými gastronomickými špecialitami z rôznych európskych krajín, ktoré Európska komisia zaradila medzi potraviny s chráneným zemepisným označením.

7 nových toastových trendov
- Inzercia -
Verili by ste, že toasty a móda majú veľa spoločného? Keď sa Slovákmi obľúbeného jedla chopia módni blogeri a použijú kvalitné ingrediencie, bežný toast sa rázom premení na Fashion toast.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 22/2015: Jahodový špeciál Jahodový špeciál
Časopis Varecha v piatok 29. mája v denníku Pravda.


TOPlist