Fašírka z ovsených vločiek

ria389 - fotkaria389, 10. januára 2012

Keď už máme dosť mäsa,zvyknem robiť jedlá z ovsenými vločkami.Toto je jeden z receptov ktorý sa u nás ujal,tak sa chcem s ním s Zobraziť celý popisKeď už máme dosť mäsa,zvyknem robiť jedlá z ovsenými vločkami.Toto je jeden z receptov ktorý sa u nás ujal,tak sa chcem s ním s vami podeliť.Dúfam že aj vám sa bude páčiť a vyskúšate ho.

Suroviny

4 dcl
1 pl
1/2 litra
3 ks celé
10 dkg
4 ks




Postup

  1. 1

    Vodu zvariť,pridať čierne korenie, vegetu,majoránku a zaliať ovsené vločky.Nechať 2 hod.stáť.Pridať celé vajíčka,nastrúhaný údený syr a cesnak.Všetko spolu zmiešať a urobiť fašírky.Keď treba pridať trošku soli,podľa toho ako je slaná vegeta.Príloha maslové zemiaky a zeleninový šalát.Prajem dobrú chuť.

Diskusia k receptu

afataga
tieto fasirky aj ja obcas robievam ale s neudenym syrom, su vyborne odporucam
wevewe
vyzeraju dobre.a netreba ich obalit v struhanke?
zinnajdha
... a musia sa vyprážať ? nemožno ich upiecť na pekáči v rúre ?
ria389
.....prepáčte mi,zabudla som napísať že ich treba obaliť v strúhanke.Zinnajdha-ja ich vyprážam,podľa mňa keby sa upiekli v rúre by sa vysušili.Neviem,neskúšala som.
evanaaa
@pavas , že o pár dní, nie je to náhodou o pár rokov? Ja som sa teraz podívala, tvoj rcp je z roku 2009, ale tiež je fajnový, trochu pestrejší.
Tiež si myslím ako aj @ria389 , že tieto by sa v rúre vysušili ak by sa z nich tekutina vyparila.
jatanika
@zinnajdha , ja som skúšala piecť fašírky z vločiek a boli naozaj tvrdé ... ale možno záleží aj na recepte ...
dankap
Ja robím fašírky aj s mäsom, vločky zalejem horúcim mliekom, dám aj trochu strúhaného neúdeného syra a ostatné koreniny.Pečiem v kuse v rúre a fašírka je dobrá šťavnatá a výborná aj studená.
ria389
prepáč pavas ale teraz som si pozrela tvoj recept ktorý si napísal v roku 2009 a vieš ako sa to hovorí že sto kuchárov sto chutí.Ale ten tvoj recept je iný.Máš tam viac surovín a možno je lepší-vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia