Dusená červená kapusta

redakciaRedakcia, recept pridal: 10. februára 2010 11:19Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
40-50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu posekanú nadrobno speníme na oleji, pridáme očistenú kapustu pokrájanú na tenké rezance, trocha podlejeme vodou, posypeme drvenou rascou, osolíme a prikryté udusíme domäkka.

2

Nakoniec kapustu ochutíme cukrom a octom.

3

Takto pripravená kapusta sa hodí k všetkým druhom pečeného alebo duseného mäsa.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    g33, 19. februára 2010 o 18:11
    Skúste do kapusty pridať 1 - 2 nastruhané jablka a namiesto octu citronovú šťavu.


  • Vymazať

    arnoud, 3. marca 2010 o 16:04
    Červenú dusenú kapustu máme radšej sladšiu, pripravím si do nej vždy trochu karamelu.


  • Vymazať

    nuruka, 15. apríla 2011 o 18:37
    g33:-)dakujem za radu dala som tam jablčko a citronovu štavu a kapusta bola vynikajuca:-):-):-):-)mňam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist