Dusená červená kapusta

redakciaRedakcia, recept pridal: 10. februára 2010 11:19Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
40-50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu posekanú nadrobno speníme na oleji, pridáme očistenú kapustu pokrájanú na tenké rezance, trocha podlejeme vodou, posypeme drvenou rascou, osolíme a prikryté udusíme domäkka.

2

Nakoniec kapustu ochutíme cukrom a octom.

3

Takto pripravená kapusta sa hodí k všetkým druhom pečeného alebo duseného mäsa.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    g33, 19. februára 2010 o 18:11
    Skúste do kapusty pridať 1 - 2 nastruhané jablka a namiesto octu citronovú šťavu.


  • Vymazať

    arnoud, 3. marca 2010 o 16:04
    Červenú dusenú kapustu máme radšej sladšiu, pripravím si do nej vždy trochu karamelu.


  • Vymazať

    nuruka, 15. apríla 2011 o 18:37
    g33:-)dakujem za radu dala som tam jablčko a citronovu štavu a kapusta bola vynikajuca:-):-):-):-)mňam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Bôčik na čiernom pive
Strýko Milan prežil takmer celý svoj život v Sudoměriciach. Len kúsok od dnešných slovenských hraníc, len dve míle od Skalice.

Varecha 39/2014: Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.

Ako zatočiť so stresom, únavou aj akné jednou ranou?
- Inzercia -
Podľa oficiálnych správ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) má človek čeliaci nárokom všedného dňa stály nedostatok vitamínu C.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 39/2014: Jablková kuchárka Jablková kuchárka
Časopis Varecha v piatok 26. septembra v denníku Pravda.


TOPlist