Dusená červená kapusta

redakciaRedakcia, recept pridal: 10. februára 2010 11:19Ďalšie jeho recepty


Suroviny

4
porcie
15
minút
príprava
40-50
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Cibuľu posekanú nadrobno speníme na oleji, pridáme očistenú kapustu pokrájanú na tenké rezance, trocha podlejeme vodou, posypeme drvenou rascou, osolíme a prikryté udusíme domäkka.

2

Nakoniec kapustu ochutíme cukrom a octom.

3

Takto pripravená kapusta sa hodí k všetkým druhom pečeného alebo duseného mäsa.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • Vymazať

    g33, 19. februára 2010 o 18:11
    Skúste do kapusty pridať 1 - 2 nastruhané jablka a namiesto octu citronovú šťavu.


  • Vymazať

    arnoud, 3. marca 2010 o 16:04
    Červenú dusenú kapustu máme radšej sladšiu, pripravím si do nej vždy trochu karamelu.


  • Vymazať

    nuruka, 15. apríla 2011 o 18:37
    g33:-)dakujem za radu dala som tam jablčko a citronovu štavu a kapusta bola vynikajuca:-):-):-):-)mňam



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist