Cviklový šalát

Cviklový šalát
mariaklaraMariaklara, 58 ročná žena, Vráble, recept pridala: 3. januára 2011 7:51Ďalšie jej recepty

Vždy som si myslela, že cvikla sa dá jesť len uvarená, ale na dovolenke som prišla na to, že je výborná aj v surovom stave, pokiaľ ju dobre prichutíme.

Suroviny

2-4
porcie
25-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cviklu, jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle, pridáme na drobno pokrájanú cibuľku (kumu robí cibuľka problémy, nemusí si ju pridať), pokrájaný pór a chren v sladkokyslom náleve. Všetko spolu premiešame, ak máte pocit, že je šalát málo šťavnatý, môžete si urobiť trochu sladkokyslého nálevu a premiešať.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • julica, 3. januára 2011 o 19:20
    veru je, mňám :)


  • cvikla, 6. januára 2011 o 15:28
    cvikla,6.januara 2011 o 9:30
    cviklu zboznujem, salat vyzera vynikajuco. Ukladam.


  • mariaklara, 21. januára 2011 o 21:28
    ďakujem za uznanie, netreba sa báť surovej cvikle.


  • marianne69, 16. novembra 2011 o 19:19
    @klarka a ked dam cerstvy chren?prehresim sa moc?:-)


  • ivocka5, 15. mája 2012 o 07:57
    @mariaklara , šalát vyzerá naozaj dobre :-) ten pór sa mi v ňom veľmi páči :-) určite v najbližších dňoch vyskúšam :-)


  • mariaklara, 15. mája 2012 o 20:52
    Potom mi daj vedieť, dobre.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist