Cviklový šalát

Cviklový šalát
mariaklaraMariaklara, recept pridal: 3. januára 2011 7:51Ďalšie jeho recepty

Vždy som si myslela, že cvikla sa dá jesť len uvarená, ale na dovolenke som prišla na to, že je výborná aj v surovom stave, pokiaľ ju dobre prichutíme.

Suroviny

2-4
porcie
25-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cviklu, jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle, pridáme na drobno pokrájanú cibuľku (kumu robí cibuľka problémy, nemusí si ju pridať), pokrájaný pór a chren v sladkokyslom náleve. Všetko spolu premiešame, ak máte pocit, že je šalát málo šťavnatý, môžete si urobiť trochu sladkokyslého nálevu a premiešať.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • julica, 3. januára 2011 o 19:20
    veru je, mňám :)


  • cvikla, 6. januára 2011 o 15:28
    cvikla,6.januara 2011 o 9:30
    cviklu zboznujem, salat vyzera vynikajuco. Ukladam.


  • mariaklara, 21. januára 2011 o 21:28
    ďakujem za uznanie, netreba sa báť surovej cvikle.


  • marianne69, 16. novembra 2011 o 19:19
    @klarka a ked dam cerstvy chren?prehresim sa moc?:-)


  • ivocka5, 15. mája 2012 o 07:57
    @mariaklara , šalát vyzerá naozaj dobre :-) ten pór sa mi v ňom veľmi páči :-) určite v najbližších dňoch vyskúšam :-)


  • mariaklara, 15. mája 2012 o 20:52
    Potom mi daj vedieť, dobre.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 44/2014: Česká kuchyňa Česká kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 31. októbra v denníku Pravda.


TOPlist