Cviklový šalát

Cviklový šalát
mariaklaraMariaklara, recept pridal: 3. januára 2011 7:51Ďalšie jeho recepty

Vždy som si myslela, že cvikla sa dá jesť len uvarená, ale na dovolenke som prišla na to, že je výborná aj v surovom stave, pokiaľ ju dobre prichutíme.

Suroviny

2-4
porcie
25-30
minút
príprava

Postup prípravy receptu

1

Cviklu, jablká ošúpeme a postrúhame na hrubšom strúhadle, pridáme na drobno pokrájanú cibuľku (kumu robí cibuľka problémy, nemusí si ju pridať), pokrájaný pór a chren v sladkokyslom náleve. Všetko spolu premiešame, ak máte pocit, že je šalát málo šťavnatý, môžete si urobiť trochu sladkokyslého nálevu a premiešať.



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • julica, 3. januára 2011 o 19:20
    veru je, mňám :)


  • cvikla, 6. januára 2011 o 15:28
    cvikla,6.januara 2011 o 9:30
    cviklu zboznujem, salat vyzera vynikajuco. Ukladam.


  • mariaklara, 21. januára 2011 o 21:28
    ďakujem za uznanie, netreba sa báť surovej cvikle.


  • marianne69, 16. novembra 2011 o 19:19
    @klarka a ked dam cerstvy chren?prehresim sa moc?:-)


  • ivocka5, 15. mája 2012 o 07:57
    @mariaklara , šalát vyzerá naozaj dobre :-) ten pór sa mi v ňom veľmi páči :-) určite v najbližších dňoch vyskúšam :-)


  • mariaklara, 15. mája 2012 o 20:52
    Potom mi daj vedieť, dobre.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Marjeta Kosec: Kúsok Slovinska v Prahe
Hoci Slovinsko zaberá plochu, ktorá je menšia ako polovica Slovenska, vďaka vplyvom okolitých štátov je jeho gastronómia nesmierne pestrá. Na Slovensku ešte slovinskú reštauráciu nemáme, zato v Prahe je jedna, ktorú sa oplatí navštíviť.

Drienkové mafiny
V anglicko-českom slovníku A. Osičku a J. Poldaufa (Academia Praha 1970) je „muffin“ preložený ako „horúca, maslom potretá dolka“.

Deti a usporiadaná domácnosť?
- Inzercia -
Hlavné faktory určujúce spokojnosť žien


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 14/2015: Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl Veľká noc - dobroty na sviatočný stôl
Časopis Varecha v štvrtok 2. apríla v denníku Pravda.


TOPlist