Foto: eraserhead
Naučte jedného človeka uvariť jednoduché a chutné jedlo. A možno ho presvedčíte že aj v núdzi môžete žiť s noblesou a bez dekadencie chute. Zobraziť celý popisNaučte jedného človeka uvariť jednoduché a chutné jedlo. A možno ho presvedčíte že aj v núdzi môžete žiť s noblesou a bez dekadencie chute.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si balíček, a do gázy zabalíme šalviu, rozmarín a cesnak.
-
2
Pevne zviažeme, asi takto.
-
3
Dáme k cíceru ktorý sme močili aspoň 12 hodín. Varíme asi 2 hodiny. Pred dokončením odoberieme časť cíceru a balíček. Zvyšok cíceru rozmixujeme, pridáme naspäť celý cícer dochutíme soľou a čerstvo zomletým korením. Okamžite servírujeme, s nasucho opečeným chlebom a olivovým olejom.
Cast ciceru odlozim stranou a pridam pak do rozmixovane polevky. Je vyborna, doporucuji vyzkouset.
Skvely recept !
@nazarbonuck si mi pripomenula aké je to cítiť hlad a vedieť že nemáš reálnu šancu sa nasýtiť, tristná ale poučná skúsenosť
varecha.pravda.sk/recepty/besamelove-halusky/21473-recept...
@gabikapb rozmarín dostaneš v hyper & supermarketoch .