Foto: 2010
Nasa verzia Argentinskej zelenej omacky a marinady na grilovane masa, ktora je po celom svete pod rozlicnymi menami.
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
1/2 hrnceka |
|
1/2 hrnceka |
|
1 |
|
4 struciky |
|
1 lyzica |
|
Dressing: | |
1/3 hrnceka |
|
2 lyzice |
|
2 lyzice |
|
1/2 lyzicky |
|
|
|
|
|
1 lyzicka |
|
|
Postup
-
1
Pripravime si vsetky suroviny tradicne sa krajaju rucne na velmi drobno.
-
2
My sme pouzilii mixer kde sme vsetko dali mixovat na intervali aby nam ostala struktura aby sme nemali len kasu.Omacku je dobre pripravit den popredu a odlozit do ladnicky aby presla chutami. Da sa pouzit bud ako marinada na maso ale len tak ako vyborna priloha ku grilovanym masam.
www.pronounceitright.com/pronounce/5903/chimichurri...
inac ked mas problem s vyslovnostou tejto, tych zelenych je vela jeden cas som experimentoval ako chutia tu je druha od susedov z Peru -Aji
varecha.pravda.sk/recepty/panenka-s-aji-omackou-/18554-re...
Teraz mam zelenych byliniek dost , ale coskoro pride mraz .Myslis , ze keby som ju urobila , zaliala vo flasticke olejom /tak robievam pesto na zimu/ tak by bolo o 2-3 mesiace jedla?