Foto: 2010
Tych zelenych omacok je po svete vela V Taliansku je daco podobne pod menon „Salsa Verde“ a najznamejsia je varianta „Gremolata“. V Nemecku ako „German Grüne Zobraziť celý popisTych zelenych omacok je po svete vela V Taliansku je daco podobne pod menon „Salsa Verde“ a najznamejsia je varianta „Gremolata“. V Nemecku ako „German Grüne Soße or Frankfurter Grie Soß“. Vo Francuzku „Sauce verte“a v Juznej Amerike je ich tiez zopar Mojo, Aji a Chimichurri v Argentine.
Postup
-
1
Po uspechu Argentinskej omacky sme vyskusali tuto pikantnu z Peru a Columbie. 1 Vsetky suroviny nakrajame na drobno a rozmixujeme v mixery , ja mam rad na hrubsie tak sme mixovali na intervali a kratko a treba zoskrabvat zo stran. 2- Povodne recepty pouzivaju sladku cibulu ako Maui alebo Vidala , nemal som tak som pridal trosku cukru tym padom sa znizila palivost feferoniek. 3- Dobra je aj varianta kde sa feferonky ugriluju do cierna stiahne sa supa .
- 2
Pridali sme extra olivovy olej , lebo sme chceli pouzit na marinovanie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu