Panenka s Aji omackou

2010 - bez fotky2010, 15. júla 2011
Panenka s Aji omackou
Foto: 2010

Tych zelenych omacok je po svete vela V Taliansku je daco podobne pod menon „Salsa Verde“ a najznamejsia je varianta „Gremolata“. V Nemecku ako „German Grüne Zobraziť celý popisTych zelenych omacok je po svete vela V Taliansku je daco podobne pod menon „Salsa Verde“ a najznamejsia je varianta „Gremolata“. V Nemecku ako „German Grüne Soße or Frankfurter Grie Soß“. Vo Francuzku „Sauce verte“a v Juznej Amerike je ich tiez zopar Mojo, Aji a Chimichurri v Argentine.

Suroviny

omacka Aji:
3
2
1
3 lyzice
2 lyzice
2 lyzice
1 lyzica




Postup

  1. 1

    Po uspechu Argentinskej omacky sme vyskusali tuto pikantnu z Peru a Columbie. 1 Vsetky suroviny nakrajame na drobno a rozmixujeme v mixery , ja mam rad na hrubsie tak sme mixovali na intervali a kratko a treba zoskrabvat zo stran. 2- Povodne recepty pouzivaju sladku cibulu ako Maui alebo Vidala , nemal som tak som pridal trosku cukru tym padom sa znizila palivost feferoniek. 3- Dobra je aj varianta kde sa feferonky ugriluju do cierna stiahne sa supa .

  2. 2

    Pridali sme extra olivovy olej , lebo sme chceli pouzit na marinovanie.

Diskusia k receptu

babidka
@2010 , ta ale bola dobraaaa:-) Skoro ma vystrelo , ked som si ju /netusiac ze bude az takaaa/ kydla hojne na grilovanu kuraciu pecienku :-))) Ostatnym som ju radsej zatajila....Nabuduce pridam tiez cukor a asi viacej ju rozriedim olejom .