Cestoviny so sušenými paradajkami

Cestoviny so sušenými paradajkami
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 14. januára 2013 12:50Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cestoviny si uvaríme podla návodu.

2

Kým sa varia ,tak si pripravíme dressing z uvedených ingrediencií-všetko hodíme do mixéra a do hladka vymixujeme.

3

Uvarené cestoviny zmiešame v hrnci s dressingom,pridáme nakrájané olivy,paradajky,mozzarelu a dochutíme .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tatranka, 14. januára 2013 o 14:22
    Všetky ingrediencie mám po ruke,dokonca aj kapary zo Silvestra.Budú cestoviny so sušenými paradajkami.


  • izabella929, 14. januára 2013 o 15:46
    krásne a isto aj chutné.-)


  • helca103, 14. januára 2013 o 16:18
    perfektné jedlo, sušené paradajky sú mňamka :-)


  • staja, 26. januára 2013 o 13:26
    Jednoduché na pohľad a určite chutné. Ukladám a vyskúšam, tiež mám rada sušené paradajky.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Nebojte sa byliniek
Vy starší, len si spomeňte. Akými bylinkami voňala vaša záhrada pred polstoročím? Aké čerstvé rastlinky sa vtedy používali vo vašej kuchyni?

Slovenské gastronomické poklady
(2. časť)

Poznáte Zaručené tradičné špeciality zo Slovenska? Obohacujú náš každodenný jedálny lístok, no vieme o nich málo. Prečítajte si zaujímavosti o týchto potravinách.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená na pare!
- Inzercia -
Zelenina pri skladovaní stráca vitamíny. BONDUELLE Vapeur je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí chcú mať kvalitnú a chrumkavú zeleninu vždy po ruke.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 18/2015: Poklady slovenskej kuchyne Poklady slovenskej kuchyne
Časopis Varecha v piatok 1. mája v denníku Pravda.


TOPlist