Cestoviny so sušenými paradajkami

Cestoviny so sušenými paradajkami
Foto: egreska
egreskaEgreska, recept pridal: 14. januára 2013 12:50Ďalšie jeho recepty

Suroviny


Postup prípravy receptu

1

Cestoviny si uvaríme podla návodu.

2

Kým sa varia ,tak si pripravíme dressing z uvedených ingrediencií-všetko hodíme do mixéra a do hladka vymixujeme.

3

Uvarené cestoviny zmiešame v hrnci s dressingom,pridáme nakrájané olivy,paradajky,mozzarelu a dochutíme .



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasoval 1 človek (5,0 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu
  • tatranka, 14. januára 2013 o 14:22
    Všetky ingrediencie mám po ruke,dokonca aj kapary zo Silvestra.Budú cestoviny so sušenými paradajkami.


  • izabella929, 14. januára 2013 o 15:46
    krásne a isto aj chutné.-)


  • helca103, 14. januára 2013 o 16:18
    perfektné jedlo, sušené paradajky sú mňamka :-)


  • staja, 26. januára 2013 o 13:26
    Jednoduché na pohľad a určite chutné. Ukladám a vyskúšam, tiež mám rada sušené paradajky.



Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist