Pretože milujem špenát a cestoviny :)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrášok uvaríme v mierne osolenej vode takmer do mäkka.
- 2
Na malé kúsky narežeme cibuľu a cesnak, opražíme na oleji. Pridáme baby špenát, trochu opražíme, pridáme hrášok a zalejeme vývarom. Privedieme do varu a pridáme trojuholníky syra. Trochu povaríme, pomixujeme ponorným mixérom a podávame s cestovinami.
- 3
Na vrch môžeme postrúhať syr. "Omáčka" nie je úplne hustá, môže sa zahustiť solamylom, múkou alebo čo už používate.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu