Bravčové prírodné na hubách fotorecept

fejton1Fejton1, 59 ročný muž, Košice, 28. marca 2011 14:39
Ďalšie jeho recepty »

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)Foto: fejton1

Je to moje obľúbené jedlo.

6
porcií
30 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg
1 plechovka 360g krájané
1,5 l bujonová kocka
2 stredné nadrobno pokrájaná
  alebo bravčová masť

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Asi takto.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    uložíme na teplé miesto.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.

    Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9
ohodnoť recept:
Hlasovalo 5 ľudí (4,8 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist