Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
Foto: fejton1
fejton1Fejton1, recept pridal: 28. marca 2011 14:39Ďalšie jeho recepty

Je to moje obľúbené jedlo.

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1

2

V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2

3

Asi takto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3

4

uložíme na teplé miesto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4

5

Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5

6

Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6

7

Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7

8

Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8

9

Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Šéfkuchár Ami El Gani: Môj sen je vlastná michelinovská reštaurácia
O tom, že gastronómia nemusí byť nudná, nás presvedčil Ami El Gani, šéfkuchár Holiday Inn Trnava, ktorý so svojim kreatívnym kuchárskym umením prináša nové trendy na slovenskú kulinársku scénu.

Ragú na horčici
Dnes si v Modre na barónku Megyesiovú už nikto nespomenie. Hádam len národný umelec Náco Bizmayer, ktorý u nej ako mladík prebýval.

Šéfkuchár Jozef Riska: Hľadáme chute a vône starého Prešporka
Na zorganizovanie úvodného večera Zimného festivalu jedla sa tento rok podujala známa bratislavská reštaurácia Zylinder. Jej šéfkuchár Jozef Riska nám predstavil, akú kuchyňu v Zylindri ponúkajú.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 6/2015: Mäsový stôl Mäsový stôl
Časopis Varecha v piatok 6. februára v denníku Pravda.


TOPlist