Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
Foto: fejton1
fejton1Fejton1, 57 ročný muž, Košice, recept pridal: 28. marca 2011 14:39Ďalšie jeho recepty

Je to moje obľúbené jedlo.

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1

2

V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2

3

Asi takto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3

4

uložíme na teplé miesto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4

5

Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5

6

Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6

7

Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7

8

Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8

9

Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovalo 5 ľudí (4,8 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Modranské rakvičky
Nebojte sa, nepôjdeme na kar. „Po rozum“ pôjdeme do kuchyne Aničky Horáčkovej do Sudoměříc.

Červená grilovačka
Grilovanie (vraj) umožňuje šetrnejšiu prípravu potravín ako klasické vyprážanie alebo pečenie.

Šéfkuchár Oldřich Sahajdák: Chceme mať reštauráciu plnú spokojných ľudí
Pražská reštaurácia La Degustation Bohême Bourgeoise, v ktorej je šéfkuchárom a spolumajiteľom Oldřich Sahajdák, získala Michelinovu hviezdu prvý krát v roku 2012 a od tej doby si prestížne ocenenie každý rok obhájila.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 32/2015: Kuracina Kuracina
Časopis Varecha v piatok 7. júla v denníku Pravda.


TOPlist