Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
Foto: fejton1
fejton1Fejton1, recept pridal: 28. marca 2011 14:39Ďalšie jeho recepty

Je to moje obľúbené jedlo.

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1

2

V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2

3

Asi takto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3

4

uložíme na teplé miesto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4

5

Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5

6

Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6

7

Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7

8

Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8

9

Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Zaváram, zaváraš, zavárame. Dnes kompóty.
Zaváracia sezóna je v plnom prúde. Tak poďme na to.

Paradajkový paprikáš
Rajčina mala a má v našej rodinnej kuchyni dosť rozporné miesto. Túto plodinu peruánskych Indiánov pestujeme od čias, čo si pamätám.

Tvrďáci vyšli z módy, ženy preferujú citlivých mužov
- Inzercia -
Tradičný obdiv k drsňákom sa pomaly vytráca, svaly a sila prestávajú byť v kurze.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 29/2014: Prázdniny u babičky Prázdniny u babičky
Časopis Varecha v piatok 1. augusta 2014 v denníku Pravda.


TOPlist