Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
Foto: fejton1
fejton1Fejton1, recept pridal: 28. marca 2011 14:39Ďalšie jeho recepty

Je to moje obľúbené jedlo.

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

1

Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1

2

V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2

3

Asi takto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3

4

uložíme na teplé miesto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4

5

Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5

6

Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6

7

Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7

8

Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8

9

Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči... Hlasovali 3 ľudia (4,7 hviezdičiek)




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 52/2014: Silvestrovské menu Silvestrovské menu
Časopis Varecha v sobotu 27. decembra v denníku Pravda.


TOPlist