Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)

Bravčové prírodné na hubách (fotorecept)
Foto: fejton1
fejton1Fejton1, recept pridal: 28. marca 2011 14:39Ďalšie jeho recepty

Je to moje obľúbené jedlo.

Suroviny

6
porcií
30
minút
príprava
60
minút
tepelná úprava

Postup prípravy receptu

Mäso si narežeme na rezne, trochu naklepeme,osolíme okoreníme a necháme trocha odležať.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 1

V panvici si rozpalíme olej a mäso v ňom krátko opečieme z obidvoch strán, len aby sa zatiahlo a ostalo vnútri šťavnaté. Múkou jemne poprašíme tesne pred pečením z oboch strán.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 2

Asi takto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 3

uložíme na teplé miesto.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 4

Na lyžici oleja si opražíme cibuľku, stiahneme z plameňa a pridáme červenú papriku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 5

Podlejeme vývarom z bujonovej kocky a prikryté dusíme asi pol hodiny.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 6

Pridáme huby aj zo šťavou, ak treba tak dochutíme korením a soľou a ešte asi 20 min dodusíme.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 7

Potom mäso vyberieme (mne tam 1 malé ostalo), šťavu zahustíme hladkou múkou a pridáme majoránku.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 8

Mäso vrátime späť a môžme podavať. K tomuto jedlu sa hodia všetky druhy príloh. Ja som zvolil varené zemiaky a ryžu.
Bravčové prírodné na hubách (fotorecept) - obrázok 9



Páči sa ti tento recept?
Fejsbukni
Z technických príčin je momentálne hviezdičkovanie receptov nedostupné. Pokiaľ chcete vyjadriť, že sa vám recept páči, lajknite ho zatiaľ na facebooku, alebo napíšte komentár do diskusie. Vaša Varecha.sk



Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

11 komentárov k receptu
  • remcula, 28. marca 2011 o 16:14
    Mám přírodní maso na houbách moc ráda.


  • danculka, 28. marca 2011 o 18:15
    Pekné,pekne nafotené,tiež robievam....


  • diabambulka, 28. marca 2011 o 20:08
    mňam, pekne spracovaný recept, chválim, veľmi sa mi to páči :-)


  • isabellafly, 29. marca 2011 o 09:22
    taketo recepty ja mozem :-)


  • rolfynka, 29. marca 2011 o 12:01
    no velmi pekny recept urcite vyskusam


  • tatiana41, 8. apríla 2011 o 12:39
    Hľadám inšpiráciu,možno použijem


  • Reklama (za ňou pokračuje ešte 5 komentárov)
  • lilimi, 17. augusta 2011 o 20:58
    vyskusala som, velmi dobre


  • fejton1, 18. augusta 2011 o 22:26
    lilimi@. ďakujem za pochvalu.


  • tinuska295, 12. júla 2012 o 12:11
    Super recept, obed bol neskutocny :)


  • fejton1, 12. júla 2012 o 21:31
    @tinuska295. Som veľmi rád že vám chutilo.


  • jozka2, 28. marca 2014 o 20:46
    Tusim sa do tych Kosic pristahujem,tolko vybornych kucharov je tam.Jedlo mas nadherne podane a zosuladene,5.



Pridaj komentár:

Prihlás sa prezývkou z Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk:



Nemáš registráciu na Varecha.sk alebo Nápady.Pravda.sk? Registrácia

Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Aktuálne súťaže

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu kraslicu
Prezrite si TOP 10 kraslíc, ktoré sa vám najviac páčili.

SÚŤAŽ: Nie je želatína ako želatína! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE
Veľká noc je náročným obdobím pre každú gazdinku. Dr.Oetker má teraz pre vás dvoch pomocníkov, s ktorými budú vaše jedlá ozdobou sviatočného stola.

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca marec 2014
Najlepšie recepty mesiaca marec. Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili.


Magazín

Veľkonočný jazyk
Hovädzí jazyk, údený i neúdený, je veľká pochúťka. Môžete ho konzumovať „len tak“, uvarený a nakrájaný, s cviklou, čerstvým chrenom, duseným medvedím cesnakom alebo červenou kapustou.

Veľká noc v Egypte
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Náš seriál uzatvára Janaalizibolenova z Egypta.

Veľká noc v Nemecku
Zahraniční Varecháči píšu o tom, ako sa oslavujú veľkonočné sviatky v ich krajine. Dnes Elixir z Nemecka.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 17/2014: Morka na tanieri Morka na tanieri
Časopis Varecha vo piatok 25. apríla 2014 v denníku Pravda.


TOPlist