Anielské rezne - fašírky

Autor receptu: gordonko

zmiešanie dvoch receptov v jeden a vzišlo z toho dobré ,,MŇAM,, ... recept popisujem ako som ho robil, no pre slabších jedlíkou stačí robiť z polovičnej dávky.

60 minút
príprava
20 - 25 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. ako prvé by sme si mali dať uvariť 4 - 5 vätších zemiakou ,mleté mäso som si 2x pomlel , postrúhal syr , zázvor , okorenil čierným korením ,fukol ktomu 2 vajcia
  2. pridáme prelisovaný cesnak , smatanky
  3. zemiaky uvarené , postrúhame a zamiešame si celú túto masu .... zakryté fóliou som to dal do chladničky na 24 hodin - smatanky zjemnejú mäso
  4. vzorky .... odobral som trochu zmesy ,urobil 3 fašíročky ,obalil ich v hladkej múke a osmahol ich na panvici - všetko bolo akorát ,len sa mi ta fašíročka zdala napitá olejom ako kelové fašírky a tak som skúsil plech
  5. dal som na plech pečící papier a naň poukladal rezníky či fašíročky , piekol som to v trúbe 15 minut na 180 °C a nakolko boli bledé dal som ich v trúbe hore ešte na 5 - 10 minut ,aby trochu otmaveli ..... su sice bledší ale chutia a nenisú vysušené ( aj ten výpek na papiery je mňam )
  6. DOBRÚ CHUŤ