Rôzne

Zaváranie

aandulka - fotkaaandulka, 3. júna 2015

Moji milí varecháči, prosím Vás má niekto skúsenosť so zaváraním v umývačke riadu alebo v trúbe na pečenie koláčov? Niekde som to čítala a neviem ako sa to robí ? Ďakujem za každú radu.

@zareaguj


Diskusia k téme

klukodvody
@aandulka tady je jeden odkaz



PRO VELKÝ OHLAS vkládám návod na zavařování v myčce

Zavařeniny a myčka:-) Postup Přípravy … Návod na zavařování v myčce: Ovoce nebo zeleninu vložíme do sklenic, zalijeme studeným lákem (maliny, borůvky apod. vložíme

mimibazar.cz/recept.php?id=24610
sovka62
Ja všetkými desiatimi hlasujem za umývačku. Vlani som vyskúšala uhorky, najprv vyprala v práčke, potom pre istotu opláchla ešte vo dvoch vodách vo vandlíku. Sterilizovala som v umývačke a boli výborné, v živote sa mi také nepodarili (väčšinou som sterilizovala v rúre a myslela som si, že sú dobré, ale teraz už viem svoje).
Ovocie som roky nezavárala, ale teraz budem, keď je to v tej umývačke také jednoduché.
xanti
Pridávam sa k Sovka62, úplne úžasne sa mi pred rokom zavarili marhule v myčke, sú tvrdšie ako ked sa robili klasicky na sporáku. A na moje prekvapenie, lebo som tak robila prvý raz sa vôbec nepokazili aj ked strach som mala, a samozrejme flašky sú krásne čisté umyté nelepkavé.
Zaváranie v myčke len môžem doporučiť.
tiginko
ja rovnako ako @sovka mám výborné skúsenosti aj s umývaním uhoriek v práčke, aj so zaváraním v umývačke. To pranie je geniálny vynález, odbúral mi robotu s drhnutím maličkých uhoriek kefkou.
babidka
@sovka aj @tiginko , ako tie uhorky v tej pracke umyvate ? neobiju sa ? Samozrejme predpokladam , ze ich uz nezmykate :-) Ale predsa len ...najradsej by som privitala /a urcite aj vela dalsich ludi/ navod ako pouzit pracku na umytie uhoriek .
1x staja
evanaaa
Umývačku riadu síce nemám, ale práčku ano, taktiež by ma zaujímal postup umývania uhoriek v nej, ak bude niekto taký láskavý a dá návod.....ďakujeme!
viera1
Osobne nezdieľam nadšenie pre pranie uhoriek v práčke a tu je dôvod: v každej automatickej práčke zostáva zostatková voda,jej množstvo je rozdielne od typu práčky.Súčasťou práčky je filter,ktorý je zdrojom baktérií (stačí sa na neho pozrieť),tie baktérie majú v práčke vynikajúce prostredie -vlhko a teplo.Stačí si vytiahnúť filter a uvidíte,koľko je tam vody a ako ten filter vyzerá.Takže zaváranie v myčke - áno,ale umývanie v práčke - nie.Môj názor.