Rôzne

Problém s kúpou trúby!

fany1602 - bez fotkyfany1602, 20. júna 2012

Ahoj varecháčky.vedel by mi niekto poradit do ktorej truby sa
zmestia klasické velké plechy?dnes sme chceli kupit trúbu a ani do
jednej sa nezmestia naschvál som si zobrala aj plech.vraveli
predavači že už také ani nevyrábajú tak čo teraz?mám vyhodiť
všetky plechy?mám ich asi 15.

@zareaguj


Diskusia k téme

klaura
fííí ha , tiež si idem kupovať nový šporák ... musím si dať na to pozor ... aj keď ja mám plechov trochu menej ... :))))
alexdidi
Tak napr. do tej mojej sa zmestia a aj podľa toho,teda veľkého objemu som si vyberala.Mám Hotpoint ARISTON.Má objem 60l,lebo napr. moja dcéra má len 52l i keď vonkajšie rozmery sú rovnaké.
ejta
Ja mám tiež novú rúru a až po kúpe som zistila, že staré plechy sú mi teraz na dve veci... Našťastie som ich nemala toľko ako ty. Ale vyberaj podľa vnútorného objemu, nájdi si na internete, ja keď som potom spätne hľadala, našla som napr. aj takúto  www.obchodny-dom.sk/rura-candy-fxp-825-vx/z295061/,...
ktorá má až 76 l. Ja mám 60 l a veru veľké plechy, čo som mala predtým, mi tam nevojdú. A ako povedala alexdidi@ ,vonkajšie rozmery rúry sú rovnaké, ako tej predtým.
jeka
ja som si kupila vstavanú rúru Elektrolux 56003 XP a 56004 ,a velkosť plechu je 39x42 cm.Plechy z plynového sporáka mám 37x41 cm ,tiež mám problem,musím si dokupiť aspoň jedem hlboký,lebo inakšie všetké plechy musia ísť na mriežku.
evanaaa
Ja som mala tiež ten istý problém, musela som hľadať sporák podľa plechov, teraz ale ľutujem, lebo výber bol malý, ale natrafila som, no teraz ľutujem, že som hľadala podľa plechov a nie podľa iných kritérií. Ak by som sa na to nepozerala ( plechy som mohla darovať, oželieť....), mohla som si vybrať dobrý sporák z ponúkaného sortimentu a ten bol veľký, pekný, moderný a teraz mám taký s ktorým nie som vôbec spokojná, dokonca mi po asi dvoch mesiacoch vyhasla žiarovka v rúre a teraz mi prasklo gumové tesnenie na dvierkach, som naštvaná. A ku všetkému, chýba mi zvlášť horný a dolný ohrev, ja to mám len spolu. Pritom je to základná funkcia každého šporáku.
evanaaa
P.S. -teraz som si uvedomila, že ide asi o vstavanú rúru a nie sporák, ale aj tak je to skoro jedno.