Prichádza čas Vianoc a my navzájom sondujeme,komu by aký darček urobil radosť.
Pre mňa by to bola po dlhom uvažovaní,domáca pekárnička.Videla a čítala som veľa receptov z domácej pekárničky,na stránkach varechy.
No nie každá moja priateľka a známa má s nimi dobrú skúsenosť.Preto ju zatiaľ nemám.Neodhodlala som sa na jej kúpu.Je to príliš veľa všelijakých značiek a tomu ja nerozumiem.Presviedčajú má hotové výsledky.
Nakoniec som sa predsa odhodlala. Presvedčili ma vaše recepty,preto poprosím Ježiška o tento darček.
Poraďte a napíšte,či už kladné,alebo aj záporné skúsenosti.
Vďaka,tatranka.
...
www.mojapekaren.sk/ako-vyberat-domacu-pekaren...
www.najnakup.sk/domace-pekarne...
a tuto je moja pekáreň zn.ETA a som s ňou veľmi spokojná. Môj názor je taký, že niekedy tie jednoduchšie veci sú najlepšie, čím viac funkcií tým menej ich človek využíva a zbytočne za ne zaplatí.
varecha.pravda.sk/recepty/chlieb-domacej-pekarne-fotorece...
Ja mám domácu pekárničku skoro rok a naučil som sa v nej robiť všetko možné.Už aj škvarky som vyprážal a chválim si ju.Ale to všetko záleži od toho či chceš!!!
Ak by som sa mala priznať,ako som sa rozhodla .....? Zatiaľ nerozhodla.Som z tých,čo tri krát merajú a raz režú.No dúfam ,že kým sa budem mať rozhodnúť budem už na 100% vedieť,či áno a či nie.Vďaka za kopec dobrých rád.
@elisticka je vidieť,že pracuješ s pekárničkou a máš skúsenosť.Vďaka za dobrú radu.
-julica- recept na škvarky v domácej pekárničke som mal priložený v návode.Dobre si postrehla,že je to nezvyklé a dosť sa o tom hovorí,že vraj potom bude za masťou cítiť chlieb ale ja som tam robil aj "sekanú" (mám ju vo svojích receptoch) z viac ako kila mletého mäsa a chlebík bol potom úplne normálny.A ani ložiska sa mi nezaniesli (klopem na drevo) ako to niekto predpokladá.Odvhu!!!
Po nejakom case sa uz nedal ten mixovaci hak vybrat, chlieb bol sice dobry, vadila mi ta diera na spodu, zle sa to krajalo, ale ta vona v dome, ta bola uzasna.
Nakoniec som mala uz vymakany recept, mix celozrnnej, raznej a trosky bielej muky. Deti rastli a na pokrytie nasich chlebovych potrieb by som musela piect 2-3x denne, takze pekarnicka skoncila v basemente.
Dnes sa spotreba chlebika v nasej rodine znizuje (deti vyrastli uz tak, ze je nas doma menej), ale masinku by som uz nechcela. Kysnute cesto mi vymiesi masina (ta ista, aku ma aj @honestka , ktora sa vam vsetkym pacila) a chlieb mi upecie rura.
Toto je moja skusenost, vies ako to byva. Nove veci najprv pouzivame denne, potom obden a nakoniec sa vratime k osvedcenej technike. Ak sa rozhodnes pre tuto hracku, tak ti s nou zelam vela radosti.
Asi len ostanem pri starom spôsobe pečenia chlebíka.Ten mám overený.
Obávam sa,či by moja nová pekárnička neskončila v kuchynskom depozite.Veru aj takých pomocníkov mám,ktorý mi nepomáhajú a sú už na boku.A to by som veru nerada.
Zlé rozhodnutie? Neviem.
varecha.pravda.sk/recepty/nizkobielkovinovy-chlieb-fotore...