ja osobne ho nemam ale z toho linku co tu dala @ailuj to vyzera zaujimavo . alebo to mozno patri do kategorie horucich noviniek ktore casom upadnu do zabudnutia ako kopu inych veci ...lebo su to jednoducho predrazene zbytocnosti ..?
len neviem ci su rovnake, alebo je v nich rozdiel. Totiz pri jednom je napisane halogenovy a pri druhom multifunkcny. A este uvazujem o actifry Tefal. Poradte
Ja som ho už kúpila.Je to dobrá vec.Robím v ňom rezne v trojobale.Trošku ich pokvapkám olejom ale len trošku dám na vrchný rošt .Najprv hrniec rozohrejem prázny.Nechám tak 8 min. na 200 st.A obratim a opakujem.Pečiem kridielka s kurata. A už som piekla aj tortu,v obyčajnej tortovej forme.Hladám knihu receptov,kto poradí.
hranolky urobis v halogenovom hrnci, parny hrniec parne-hrnce.heureka.sk/,... je v nich podstatny rozdiel, oba su vyborni pomocnici, parak mam uz roky a halogenovy hrniec mam asi tak dva tyzdne, pouzivam ho ako beznu teplovzdusnu ruru, zatail som v nom piekla kura, bravcove na horcicovej omacke so zemiakmi, zemle a ohrievam v nom jedlo:-)
pridavam link s receptami halogenovenrecipes.wordpress.com
www.play.sk/hauser-co-2000-h...
a tymto:
www.alza.sk/rohnson-r-298-master-chef-d133777.htm...
len neviem ci su rovnake, alebo je v nich rozdiel. Totiz pri jednom je napisane halogenovy a pri druhom multifunkcny. A este uvazujem o actifry Tefal. Poradte
je v nich podstatny rozdiel, oba su vyborni pomocnici, parak mam uz roky a halogenovy hrniec mam asi tak dva tyzdne, pouzivam ho ako beznu teplovzdusnu ruru, zatail som v nom piekla kura, bravcove na horcicovej omacke so zemiakmi, zemle a ohrievam v nom jedlo:-)
pridavam link s receptami halogenovenrecipes.wordpress.com