Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

časopis, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - január 2024
od utorka 19.12. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Jedlá pre pocit pohody


Aby bol váš rok plný pohody, uvarili a upiekli sme pre vás jedlá, ktoré prinášajú pocit šťastia. A tak sa môžete tešiť na perfektné fašírky v slaninke, španielske vtáčiky ale aj ryžový nákyp či medovú tortu, akoby vám ich položila na stôl milovaná babička.

V zime nám zvyčajne chýba slnko či letný osviežujúci vánok a preto sme sa rozhodli priniesť ich priamo do vašej kuchyne aj keď za oknami vládne mráz a sneh. Ako? Prichystali sme poriadnu dávku šťavnatých pomarančových dezertov.

Nový rok sa má osláviť a mali by sme doň vstúpiť nielen správnou nohou, ale aj s chutnými jednohubkami a snackmi. Podľa našich receptov si ich hoci aj v posledný deň roka nachystáte skutočne rýchlo aj jednoducho. Aby ste nestrácali čas, k mnohým jedlám sme nakrútili opäť aj videorecepty.

Ak ste si počas sviatkov užili dosýta dobrôt a na zozname vašich novoročných predsavzatí je trochu odľahčiť jedálny lístok, máme pre vás jednoduché obedy do škatuľky. Raz-dva ich doma prichystáte

Špičkový šéfkuchár Vojto Artz prezradil trendy, ktoré budú vládnuť v roku 2024 v kuchyniach šéfkuchárov aj gazdiniek a k tomu pridal aj recept na svoju perfektnú rybaciu polievku.

Naša obľúbená televízna moderátorka Kvetka Horváthová má veľmi rada rodinnú pohodu a aj domáce varenie a pečenie. rezradila nám obľúbené recepty na pohodu, skvelú postavu aj na sviatky.

Hlavné hviezdy dlho očakávanej filmovej novinky, prekrásnej slovenskej rozprávky Perinbaba a dva svety, Valéria Frištik a Lukáš Frlajs, vniesli smiech a kúsok čarovnej atmosféry aj do našej TV Varecha. V rozprávke tvoria osudový pár a v našom štúdiu nám spoločne pripravili lahodné jabĺčka v cestíčku.

Lahodné domáce likéry patria k sviatkom, preto sme pre vás namiešali jeden vaječný a jeden špeciálny s perníkovým korením.

Katarína Pantáková, zakladateľka remeselnej pekárne Vyskladaj v bratislavskom Ružinove, patrí k ľuďom, ktorí svoju záľubu v pečení povýšili na profesiu. Okrem práce manažérky v mediálnej agentúre sa už 1,5 roka venuje vedeniu prevádzky, kam chodia ľudia nielen z okolia na kvalitnú kávu a chutné koláčiky.

Spojením kvalitných surovín a jemnej, trpezlivej práce si doma vyrobíte pralinky ako cukrárski majstri. Predstavujeme vám naše najobľúbenejšie.

261 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,99€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate kuchársku knihu Cukráreň Petry Tóthovej zadarmo ako darček k predplatnému.

Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Cukráreň Petry Tóthovej
Foto: Darček k predplatnému


TOPlist