Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

časopis, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - február 2024
od utorka 23.1. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Šťavnaté mäsové rolády


Fašiangové špeciality

Oslávme fašiangy a doprajme si tradičné neodolateľné vyprážané špeciality: pampúšiky zo starej kuchárskej knižky, pirôžky, ktoré chutia ako sen, či jednoduché a rýchle fánky. Pridali sme aj španielsku dobrotu churros a minišišky s karamelovým krémom, ktoré sú hitom po celom svete.

Víťazka show Pečie celé Slovensko

Timea Strnálová z Levoče začala piecť len pred necelými dvoma rokmi, ale šou ju podľa vlastných slov presvedčila, že v živote sa túži venovať práve cukrárstvu.

Nedeľné rolády

Počas víkendu máme dostatok času na to, aby sme si uvarili skvelé jedlo, ale aj na to, aby sme si ho vychutnali spolu s ľuďmi, ktorých máme radi. Na stole krásne vyzerajú rolády z rôznych druhov mäsa a zeleniny, ktoré sme pre vás v našom štúdiu uvarili, upiekli aj odfotili.

Domáca pekáreň

Vôňa kysnutého cesta a upečeného chleba či pečiva robí z domova šťastné miesto. V našej pekárni sme zozbierali recepty, podľa ktorých si pripravíte nielen výborné chlebíky, ale aj taliansku focacciu, ciabattu, slané aj sladké bochníčky či vence.

Sladké pokušenie na Valentína

Ak sa chystáte osláviť sviatok zamilovaných sv. Valentína, vyskúšajte naše dezerty plné čokolády, voňavých korenín a lahodnej smotany.

Ako chutí Bangkok

Hlavné mesto Thajska je známe výbornými čerstvými potravinami, šťavnatým ovocím aj zeleninou. Vychutnajte si ho spolu s nami na tanieri, hoci aj u vás v kuchyni. My máme pre vás skvelé recepty a vy si suroviny na ne kúpite v jednom z ázijských obchodov.



215 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,99€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a kuchársku knihu V JEDNOM od Jamieho Olivera zadarmo ako darček k predplatnému.

Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Jamie Oliver ponúka vyše 120 receptov, podľa ktorých pripravíte jednoduché lahodné pokrmy v jednom hrnci, pekáči alebo panvici. Na každý recept budete potrebovať menej než osem surovín, čo znamená minimum námahy a maximum pohodlia.

Jamie Oliver - V jednom
Foto: Darček k predplatnému


TOPlist