Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

časopis, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - november 2023
od utorka 24.10. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Jesenné koláče


Sezóna gaštanov

Gaštanové pyré, to je zázrak, z ktorého sa dajú upiecť skvelé koláčiky. Vyskúšajte naše sladkosti a určite si z nich vyberiete svojho favorita aj na vianočné pečenie.

Syrový špeciál

Lahodné a voňavé syry môžeme využiť pri skladbe menu ako snack, ale aj ako hlavné jedlo. Zrejúci kravský syr výnimočne chutí vo francúzskej cibuľovej polievke, gouda a čedar vo vyprážaných guľôčkach, syr s modrou plesňou vo voňavom závine, gorgonzola v osviežujúcej terine a feta klasicky naložená spolu s olivami a feferónkami.

Desatoro dokonalého vývaru

Vývar je oprávnene nazývaný kuchárskym zlatom. Rovnako sa cení zeleninový, kurací, rybací či slepačí alebo hovädzí. Ako pripraviť naozaj dokonalý vývar, poradí šéfkuchár Jirka Zajíček.

Varíme zo zvyškov

Lucia Grigová, autorka foodblogu Do poslednej omrvinky, nám poradí, ako doma zužitkovať niekoľko surovín, ktoré nám ostali v chladničke, a skombinovať ich s jesenným ovocím aj so zeleninou.

Bezlepkové Vianoce

Vyskúšajte naše bezlepkové koláčiky na sviatočné chvíle. Či už ste sa museli vzdať klasickej múky zo zdravotných dôvodov, alebo len skúšate trendové koláčiky, máme pre vás skutočne lahodné kúsky na blížiaci sa advent.

Chutné názory Lýdie Eckhart

Je prvou dámou našej módy a vášnivou milovníčkou života – zbožňuje cestovanie, ale rada je aj v kuchyni a vo svojej krásnej záhrade. Hovorí, že žije ideálne dni a konečne si to začala uvedomovať naplno.

251 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate aj tretiu kuchársku knihu prvej dámy slovenského herectva
Zdeny Studenkovej Aj varenie je umenie zadarmo ako darček k predplatnému.


Darček k predplatnému. Video: IKAR

TOPlist