Sezóna gaštanov
Gaštanové pyré, to je zázrak, z ktorého sa dajú upiecť skvelé koláčiky. Vyskúšajte naše sladkosti a určite si z nich vyberiete svojho favorita aj na vianočné pečenie.Syrový špeciál
Lahodné a voňavé syry môžeme využiť pri skladbe menu ako snack, ale aj ako hlavné jedlo. Zrejúci kravský syr výnimočne chutí vo francúzskej cibuľovej polievke, gouda a čedar vo vyprážaných guľôčkach, syr s modrou plesňou vo voňavom závine, gorgonzola v osviežujúcej terine a feta klasicky naložená spolu s olivami a feferónkami.Desatoro dokonalého vývaru
Vývar je oprávnene nazývaný kuchárskym zlatom. Rovnako sa cení zeleninový, kurací, rybací či slepačí alebo hovädzí. Ako pripraviť naozaj dokonalý vývar, poradí šéfkuchár Jirka Zajíček.Varíme zo zvyškov
Lucia Grigová, autorka foodblogu Do poslednej omrvinky, nám poradí, ako doma zužitkovať niekoľko surovín, ktoré nám ostali v chladničke, a skombinovať ich s jesenným ovocím aj so zeleninou.Bezlepkové Vianoce
Vyskúšajte naše bezlepkové koláčiky na sviatočné chvíle. Či už ste sa museli vzdať klasickej múky zo zdravotných dôvodov, alebo len skúšate trendové koláčiky, máme pre vás skutočne lahodné kúsky na blížiaci sa advent.Chutné názory Lýdie Eckhart
Je prvou dámou našej módy a vášnivou milovníčkou života – zbožňuje cestovanie, ale rada je aj v kuchyni a vo svojej krásnej záhrade. Hovorí, že žije ideálne dni a konečne si to začala uvedomovať naplno.251 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€