Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

marcové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - marec 2023
od stredy 22.2. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Milujeme kura


V hlavnej úlohe kura

Zahryznite sa spolu s nami do šťavnatých aj chrumkavých jedál, v ktorých hrajú hlavnú úlohu kuracie prsia, stehná alebo celé kura upečené dozlatista.

Rozhovor s Kamilou Magálovou

Skvelá herečka a kuchárka nám porozprávala o receptoch, humore a smiechu, ale aj o ťažkých životných situáciách či neúprosnom starnutí.

Škola pečenia bez múky či cukru

Vynikajúce sladkosti pre vegánov, bez laktózy či lepku alebo so zdravšou alternatívou cukru pre vás napečú manželia Bibi a Filip Horváthovci. Ponúkajú exkluzívnu sacherku, mrkvovú tortu, panna cottu či vynikajúce kokosové tartaletky.

Hummus na šesť spôsobov

Zamilujte sa spolu s nami do lahodnej nátierky z cícera, ktorá sa nazýva hummus. Je taká výborná, že sme pripravili hneď šesť chutných verzií.

Zdravé, ale chutné

Čakajú na vás tipy na vynikajúce a pritom ľahké raňajky, neodolateľné teplé šaláty, ktoré dodajú na obed energiu aj chutné večere plné krehkého mäska pre dokonalý relax.

Objavte príbeh šéfkuchára

Odhodlanie Michala Rabina priviedlo až do kuchyne jedného z najuznávanejších nemeckých držiteľov michelinských hviezd. Uvarte si jeho výbornú rybaciu polievku.



239 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha aj s darčekovým balením Davídkovo koření v hodnote 25 eur. Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Davídkovo koření
Darček k predplatnému. Foto: Davídkovo koření

TOPlist