Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

jahodové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - máj 2023
od utorka 25.4. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Krémové dezerty


V hlavnej úlohe jahody

Prvé jahody si s nami dokonale vychutnáte v ľahučkých dezertoch so šľahačkou, s pudingom a tvarohom prekladaných nadýchanou piškótou aj chrumkavým snehovým cestom.

Oslávte Deň matiek sladkým prekvapením

Spomeňte si, kto vám v detstve piekol tie najlahodnejšie koláče či najlepšie torty. Dnes na revanš upečte s láskou tortu vy, je predsa pre tú najlepšiu mamu na svete, pre tú vašu.

Piadina - talianska pšeničná placka

Milujeme praktické aj rýchle recepty a tak sme pripravili špeciálnu tému, ktorej kraľujú placky naplnené zeleninou, mäskom, bylinkami či len tak posypané syrom. Spolu s deťmi aj vašimi polovičky sa do týchto domácich dobrôt iste s veľkou chuťou zahryznete.

Rozhovor so šéfkuchárom Jardom Žídekom

Porozprával nám o svojej milovanej práci, manželke aj dcére a pridal aj vynikajúci sezónny recept na demikát z májovej bryndze.

Šťavnatá rebarbora

Kyslastá chuť rebarbory sa skvelo hodí do koláčov, studených pohárov, ale aj k pečenému mäsu. V máji je mladá a šťavnatá, a tak si vyskúšajte pripraviť aspoň jeden z našich receptov.

História Pavlovovej torty

Chrumkavý povrch, vláčne vnútro, k tomu lahodná šľahačka a svieže ovocie, ktoré ideálne dopĺňa sladký korpus, to je dezert, ktorý si už dlho podmaňuje srdcia labužníkov. Táto sladkosť sa však nepripravuje niekoľko desaťročí, ale až niekoľko storočí.

182 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate aj tretiu kuchársku knihu prvej dámy slovenského herectva
Zdeny Studenkovej Aj varenie je umenie zadarmo ako darček k predplatnému.


Darček k predplatnému. Video: IKAR

TOPlist