V hlavnej úlohe jahody
Prvé jahody si s nami dokonale vychutnáte v ľahučkých dezertoch so šľahačkou, s pudingom a tvarohom prekladaných nadýchanou piškótou aj chrumkavým snehovým cestom.Oslávte Deň matiek sladkým prekvapením
Spomeňte si, kto vám v detstve piekol tie najlahodnejšie koláče či najlepšie torty. Dnes na revanš upečte s láskou tortu vy, je predsa pre tú najlepšiu mamu na svete, pre tú vašu.Piadina - talianska pšeničná placka
Milujeme praktické aj rýchle recepty a tak sme pripravili špeciálnu tému, ktorej kraľujú placky naplnené zeleninou, mäskom, bylinkami či len tak posypané syrom. Spolu s deťmi aj vašimi polovičky sa do týchto domácich dobrôt iste s veľkou chuťou zahryznete.Rozhovor so šéfkuchárom Jardom Žídekom
Porozprával nám o svojej milovanej práci, manželke aj dcére a pridal aj vynikajúci sezónny recept na demikát z májovej bryndze.Šťavnatá rebarbora
Kyslastá chuť rebarbory sa skvelo hodí do koláčov, studených pohárov, ale aj k pečenému mäsu. V máji je mladá a šťavnatá, a tak si vyskúšajte pripraviť aspoň jeden z našich receptov.História Pavlovovej torty
Chrumkavý povrch, vláčne vnútro, k tomu lahodná šľahačka a svieže ovocie, ktoré ideálne dopĺňa sladký korpus, to je dezert, ktorý si už dlho podmaňuje srdcia labužníkov. Táto sladkosť sa však nepripravuje niekoľko desaťročí, ale až niekoľko storočí.182 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€