Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

júnové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - jún 2023
od utorka 23.5. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Detská párty


10 tipov na prípravu rýb

Počas grilovacej sezóny si doprajme aj ryby. Všetci gurmáni ocenia nielen ich rýchlu prípravu, nezameniteľnú chuť, ale aj hodnotu pre zdravie. Šéfkuchár Adam Gallík vám poradí, ako ich pripraviť skutočne chutne a trendovo.

Chutné názory

"Príde letný večer, grilujeme v záhrade, dám si pohár dobrého vína, aj keď viem, že keď chcem byť štíhla, nemala by som, no ja chcem byť aj šťastná", priznáva úspešná herečka Zuzana Vačková.

Grilovanie s deťmi

Aj najmenší si s dospelými radi užijú záhradnú párty, preto pripravme lahôdky, ktoré zachutia všetkým. Ktoré ovocie sa hodí na gril?

Domáce pečivo nič neprekoná

Premeňte svoju kuchyňu na prvotriednu pekáreň a pripravte si spolu s nami krok za krokom domáce pečivo na hamburgery či hotdogy.

Škola pečenia: tortový korpus podľa cukrárky

Naštudovali sme si cukrárske pravidlá a upiekli sme ľahučký korpus, ktorý sme naplnili krémom ako stvoreným na teplejšie slnečné dni. Máme pre vás recept a zároveň návody na ďalšie varianty tohto efektného dezertu presne podľa vašej chuti.

Koláčiky na detskú párty

Šikovná cukrárka Gabriela Bottlíková nám prezradila až šesť svojich obľúbených receptov na chutné a pritom zdravé koláčiky, v ktorých nepoužíva klasickú múku, mlieko, maslo a často ani vajcia. Každú z nasledujúcich sladkostí sme v redakcii nielen odfotili, ale aj ochutnali a môžeme potvrdiť, že sú výborné.

201 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate aj tretiu kuchársku knihu prvej dámy slovenského herectva
Zdeny Studenkovej Aj varenie je umenie zadarmo ako darček k predplatnému.


Darček k predplatnému. Video: IKAR

TOPlist