Letná grilovačka
Pripravte si grilované rebierka, chrumkavé kura v marináde, šťavnaté špízy, ale aj baklažánové rolky, netradične pripravený ananás či hrušky. 7 tipov, ako urobiť z grilovania labužnícku záležitosť aj bez mäsa pre vás pripravila Barbora Kyšková, autorka vegánskych receptov, blogu a zážitkových kurzov varenia.Zdravé letné jedlá
Záhradky aj tržnice sú plné zdravej zeleniny, trošku sme sa s ňou pohrali a vytvorili chrumkavé špagety z cukety, mrkvy či uhoriek. Uvarili sme z nej aj zaujímavé letné polievky i šaláty.Jozefína Zaukolcová radí
Dokonalé dezerty obľúbenej a uznávanej cukrárky Jozefíny si môžete podľa jej podrobných receptov a rád, ktoré prezradila v mesačníku Varecha pripraviť aj doma. Bude to chuťový zážitok.Nepečené dezerty
Komu sa v teple nechce ani zapnúť rúru, nech istotne „napečie“ tieto naše zákusky. Postačí chladnička a trochu trpezlivosti a všetci si budú aj prsty oblizovať!Pizza podľa talianskeho majstra
Sympatický Andrea Ena, ktorého pizza patrí medzi 50 najlepších v Európe odtajnil svoje tipy, ako si môžeme aj my doma v obyčajnej elektrickej rúre ukuchtiť božskú Margheritu. Jarmila Horváthová odhalí históriu tohto obľúbeného jedla.Pochúťky na prázdninové výlety
Plnené žemle, tortily, bagety či toasty sa hodia na naše prázdninové výlety. Tie naše sme naplnili nátierkami, šalátmi, bylinkami aj mäskom.218 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€