Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

júlové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - júl 2023
od utorka 20.6. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Veľká letná grilovačka


Letná grilovačka

Pripravte si grilované rebierka, chrumkavé kura v marináde, šťavnaté špízy, ale aj baklažánové rolky, netradične pripravený ananás či hrušky. 7 tipov, ako urobiť z grilovania labužnícku záležitosť aj bez mäsa pre vás pripravila Barbora Kyšková, autorka vegánskych receptov, blogu a zážitkových kurzov varenia.

Zdravé letné jedlá

Záhradky aj tržnice sú plné zdravej zeleniny, trošku sme sa s ňou pohrali a vytvorili chrumkavé špagety z cukety, mrkvy či uhoriek. Uvarili sme z nej aj zaujímavé letné polievky i šaláty.

Jozefína Zaukolcová radí

Dokonalé dezerty obľúbenej a uznávanej cukrárky Jozefíny si môžete podľa jej podrobných receptov a rád, ktoré prezradila v mesačníka Varecha pripraviť aj doma. Bude to chuťový zážitok.

Nepečené dezerty

Komu sa v teple nechce ani zapnúť rúru, nech istotne „napečie“ tieto naše zákusky. Postačí chladnička a trochu trpezlivosti a všetci si budú aj prsty oblizovať!

Pizza podľa talianskeho majstra

Sympatický Andrea Ena, ktorého pizza patrí medzi 50 najlepších v Európe odtajnil svoje tipy, ako si môžeme aj my doma v obyčajnej elektrickej rúre ukuchtiť božskú Margheritu. Jarmila Horváthová odhalí históriu tohto obľúbeného jedla.

Pochúťky na prázdninové výlety

Plnené žemle, tortily, bagety či toasty sa hodia na naše prázdninové výlety. Tie naše sme naplnili nátierkami, šalátmi, bylinkami aj mäskom.

218 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate aj tretiu kuchársku knihu prvej dámy slovenského herectva
Zdeny Studenkovej Aj varenie je umenie zadarmo ako darček k predplatnému.


Darček k predplatnému. Video: IKAR

TOPlist