Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

januárové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - januar 2023
od štvrtka 29.12. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Tradičné fašiangy


Vynikajúce pochúťky na zimné dni

Veľká téma o jedlách prinášajúcich šťastie vám predstaví „šťastné“ suroviny ako je čokoláda, čili, banány či cestoviny, ale uvarili sme pre vás aj tie trochu hriešnejšie, vyprážané, ktoré tiež dokážu poriadne zlepšiť náladu.

Rozhovor so Zuzanou Tlučkovou

Komička prezradila bombový recept na neodolateľný orechový koláč a porozprávala aj o hereckých priateľstvách a najkrajších chvíľach so synmi

Trendy v pečení na rok 2023

So skvelými cukrárkami Petrou Tóthovou a Jožkou Zaukolcovou sme prebrali trendy v pečení na rok 2023 a so špičkovými kuchármi zas tipy, ako doma variť svetovo.

Škola pečenia

Cheesecake je jednoduchý koláčik, ktorý si môže trúfnuť pripraviť aj začiatočníčka. Štyri chutné varianty tohoto dokonalého dezertu aj podrobný fotopostup, nám prezradila cukrárka Annamária z Mierova.

Tradičné fašiangy

Vystrojíte si s nami tradičné fašiangy s klasickými šiškami aj fánkami, prečítate si, kedy sa našich stoloch prvýkrát objavili ich predchodcovia, aj akými legendami sú opradené.

Fantastické cestoviny

Uvarili sme pre vás najlepšie domáce cestoviny, ktoré prinesú do vašich domovov skvelé chute aj pohodu. Pridali sme aj recepty na jednoduché večere do mrazničky, vďaka ktorým budete mať domáce jedlo aj počas týždňa plného zhonu.

201 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha aj s darčekovým balením Davídkovo koření v hodnote 25 eur. Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Davídkovo koření
Darček k predplatnému. Foto: Davídkovo koření

TOPlist