Ikonická vianočná kapustnica
Kapustnica patrí podľa mnohých k symbolom Vianoc, rovnako ako vianočná ryba. Podľa iných zase patrí k Silvestru a niekto ju pripravuje aj na Vianoce, aj na Silvestra. Na kapustnicu si jednoducho nedáme siahnuť, je to naše ikonické jedlo. Ako ju pripraviť čo najlepšie?Perníky v hlavnej úlohe
Redaktorka Jarka pátrala po tom, kde sa vzali medovníčky a k tomu sme pridali recepty na jedlý adventný kalendár, stromček s kráľovskou polevou, milé panáčiky aj perníkovú chalúpku ako z rozprávky. Ideálne na to, aby ste ich vytvorili spolu so svojimi deťmi.Dobroty pre návštevu
Podľa foodblogerky Martiny Gromovej sú dokonalé Vianoce v kruhu rodiny a bez stresu. Prezradila nám, ako začala blogovať o jedle.Vianočné menu pre gurmánov
Tento rok môžete k najnovším zážitkom, ktoré porozprávate blízkym, pridať aj gurmánske menu plné skvelých chutí. Vyskúšajte si upraviť kapra aj trochu netradične na slivkách alebo si kúpte morského vlka a pripravte si ho v soľnej kruste, či lososa, ktorý skvelo chutí s mandľovou plnkou.Rozhovor s Adrianou Kučerovou
V našej úspešnej opernej speváčke sme objavili nekonečnú fanúšičku vianočného pečenia a aj gurmánku, ktorá rada varí pre celú rodinu. V rozhovore nám prezradila svoje obľúbené recepty, ale aj príbeh jej celosvetového úspechu.Škola pečenia
Vyskúšajte naše slané pečivo na sviatky, skvelé chrumkavé dobroty na slávnostné pohostenie Sú efektné, pestré, ideálne k vínu, ku kokteilom aj k pivu a stvorené na Vianoce aj ako pohostenie.257 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€