Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

časopis, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - december 2023
od utorka 21.11. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Vianočné pečenie


Ikonická vianočná kapustnica

Kapustnica patrí podľa mnohých k symbolom Vianoc, rovnako ako vianočná ryba. Podľa iných zase patrí k Silvestru a niekto ju pripravuje aj na Vianoce, aj na Silvestra. Na kapustnicu si jednoducho nedáme siahnuť, je to naše ikonické jedlo. Ako ju pripraviť čo najlepšie?

Perníky v hlavnej úlohe

Redaktorka Jarka pátrala po tom, kde sa vzali medovníčky a k tomu sme pridali recepty na jedlý adventný kalendár, stromček s kráľovskou polevou, milé panáčiky aj perníkovú chalúpku ako z rozprávky. Ideálne na to, aby ste ich vytvorili spolu so svojimi deťmi.

Dobroty pre návštevu

Podľa foodblogerky Martiny Gromovej sú dokonalé Vianoce v kruhu rodiny a bez stresu. Prezradila nám, ako začala blogovať o jedle.

Vianočné menu pre gurmánov

Tento rok môžete k najnovším zážitkom, ktoré porozprávate blízkym, pridať aj gurmánske menu plné skvelých chutí. Vyskúšajte si upraviť kapra aj trochu netradične na slivkách alebo si kúpte morského vlka a pripravte si ho v soľnej kruste, či lososa, ktorý skvelo chutí s mandľovou plnkou.

Rozhovor s Adrianou Kučerovou

V našej úspešnej opernej speváčke sme objavili nekonečnú fanúšičku vianočného pečenia a aj gurmánku, ktorá rada varí pre celú rodinu. V rozhovore nám prezradila svoje obľúbené recepty, ale aj príbeh jej celosvetového úspechu.

Škola pečenia

Vyskúšajte naše slané pečivo na sviatky, skvelé chrumkavé dobroty na slávnostné pohostenie Sú efektné, pestré, ideálne k vínu, ku kokteilom aj k pivu a stvorené na Vianoce aj ako pohostenie.

257 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate kuchársku knihu Cukráreň Petry Tóthovej zadarmo ako darček k predplatnému.

Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Cukráreň Petry Tóthovej
Foto: Darček k predplatnému


TOPlist