Sezóna fialovej
Začali sme pestrými moravskými koláčmi, pokračovali bublaninou s kefírom, vanilkovo-malinovými venčekmi a v klube pečenia sme naše dezerty zladili spolu s fialovým ovocím aj zeleninou.Plody z našich záhrad
Stránky Varechy sme naplnili jedlami z paradajok, karfiolu, brokolice, cukety, papriky, mladých zemiakov či uhoriek a červenej repy. Uvaríte si spolu s nami letné hity: paradajkovú polievku, zeleninové placky, plnené papriky a nachystáte aj chladivé tzatziki, bylinkové limonády či hriešnejšie bowle.Rozhovor s Martinom Nikodýmom
V krásnej prírode uprostred lúky stojí včelín obľúbeného moderátora aj herca Martina Nikodýma, kde nám porozprával o svojej láske k cestovaniu, včelám aj k ázijskej kuchyni.Martin Pyco Rausch nám prezradil...
Vegetarián a už druhý rok najúspešnejší influencer v oblasti jedla s nadšením do Varechy napísal o svojich najobľúbenejších augustových jedlách.Zmrzlina: pochúťka, ktorá pretrvala 5000 rokov
Dáme vám tip na chladivý dezert - mrazený jogurt. Vyskúšajte si domácu malovýrobu. Potrebujete len trochu trpezlivosti, ale výsledok stojí za to.Škola pečenia
Objavte naše desatoro kváskovania, ktoré vám pomôže aj doma upiecť majstrovský kváskový chlieb.236 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€