Veľká noc je za dverami
Televízny kuchár Martin Novák pripravil veľkonočnú jahňacinku a podľa obrázkového postupu si upečiete najchutnejší mazanec.Rozhovor s Petrou Tóthovou
Špičková cukrárka a obľúbená televízna nám porozprávala o svojich vášňach, navyše len pre mesačník Varecha odtajnila recept svojej babičky na šľahačkovú tortu, ktorá je skutočne skvostná.Sviatočná škola pečenia
Aj podľa jednoduchých receptov môžete pripraviť originálne sviatočné dezerty, na ktoré budú hostia ešte dlho spomínať.Kváskovanie
Šéfredaktorka Janka Štrbková vám prezradí, ako s kváskom pracuje už niekoľko rokov, pestuje ho v chladničke, pravidelne dokrmuje, no najmä z neho vypeká.Pohostenie pre nečakanú návštevu
Veľkonočné menu plné špecialít, či vynikajúce pohostenie pre šibačov, ktoré pripravíte za pár minút. Prezradíme vám aj niekoľkotisícročnú tradíciu veľkonočného barančeka.179 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€