Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

narodeninové číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - apríl 2023
od utorka 21.3. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Oslavujeme 1 rok!


Mesačník Varecha oslavuje jeden rok. Upiekli sme vynikajúcu pistáciovú tortu s malinami, perfektné žĺtkové rezy či luxusnú špenátovú roládu. Zapojte sa do súťaže o množstvo atraktívnych cien.

Veľká noc je za dverami

Televízny kuchár Martin Novák pripravil veľkonočnú jahňacinku a podľa obrázkového postupu si upečiete najchutnejší mazanec.

Rozhovor s Petrou Tóthovou

Špičková cukrárka a obľúbená televízna nám porozprávala o svojich vášňach, navyše len pre mesačník Varecha odtajnila recept svojej babičky na šľahačkovú tortu, ktorá je skutočne skvostná.

Sviatočná škola pečenia

Aj podľa jednoduchých receptov môžete pripraviť originálne sviatočné dezerty, na ktoré budú hostia ešte dlho spomínať.

Kváskovanie

Šéfredaktorka Janka Štrbková vám prezradí, ako s kváskom pracuje už niekoľko rokov, pestuje ho v chladničke, pravidelne dokrmuje, no najmä z neho vypeká.

Pohostenie pre nečakanú návštevu

Veľkonočné menu plné špecialít, či vynikajúce pohostenie pre šibačov, ktoré pripravíte za pár minút. Prezradíme vám aj niekoľkotisícročnú tradíciu veľkonočného barančeka.



179 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,89€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha
a získate aj tretiu kuchársku knihu prvej dámy slovenského herectva
Zdeny Studenkovej Aj varenie je umenie zadarmo ako darček k predplatnému.


Darček k predplatnému. Video: IKAR

TOPlist