Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Nový mesačník Varecha

šieste číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - september 2022
od štvrtka 25.8. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Ovocné dezerty


Jednoduché rodinné večere

Naša rada znie: Nedajme si ujsť podvečer, keď sa za jedným stolom stretneme s celou rodinou. Vychutnáme aj jedlo, ktoré vďaka našim receptom zvládneme pripraviť do pol hodiny.

Rozhovor s Martinom Pycom Rauschom

Úspešný moderátor a zároveň najobľúbenejší foodbloger nám prezradil svoje recepty z paradajok aj sliviek, ale aj to, ako nakrúca originálne videorecepty, podľa ktorých varia gurmáni z celého sveta.

Hubová sezóna

Vyberte sa na huby, užijete si kou zábavy pri príprave našich hubových špecialít, výborných hrianok, polievky, perfektného rizota, ale aj voňavého slaného koláča.

V hlavnej úlohe divina

Nebojte sa diviny, odkazuje vo svojom článku držiteľ mnohých šéfkuchárskych ocenení Igor Čehy. A my k jeho radám pripájame najlepšie recepty na divinové špeciality, ktorým neodoláte.

Záhrady plné plodov

Z foodblogu Medové motúzy, ktorý pripravuje šéfredaktorka Varechy Jana Štrbková, vyskúšajte jej baklažánovú nátierku, lahodný šalát z pečenej tekvice, hrejivú tekvicovú polievku aj pečené mäso na bylinkách a zelenine.

167 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha a ako darček k predplatnému balíček produktov na želírovanie od Dr. Oetker v hodnote 25€. Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Balíček produktov na želírovanie od Dr. Oetker
Darček k predplatnému. Foto: Dr. Oetker


TOPlist