Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Nový mesačník Varecha

7. číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - október 2022
od štvrtka 22.9. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Jesenné hody


Jesenné hody

Jeseň prináša hody, na ktoré sa spolu s októbrovou Varechou dokonale pripravíte. Uvarili sme pre vás klasické sviatočné menu s poctivým slepačím vývarom, pečeným mäskom so kapustou a knedľou či chrumkavými kačacími stehienkami.

Rozhovor s obľúbenou televíznou svokrou

Skvelá kuchárka Gizka Oňová v úprimnom rozhovore prezradila, ako ušetriť v kuchyni, ako stíhať variť každý deň, ale aj ako dobrým jedlom stmeliť rodinu. Čitatelia magazínu VARECHA ako prví na Slovensku vyskúšajú obľúbené tradičné recepty z horúcej knižnej novinky, ktorá sa na pultoch objaví v polovici októbra. A navyše ju noví predplatitelia mesačníka VARECHA získajú úplne zadarmo.

Šéfkuchár radí

Prečítajte si strhujúci rozhovor šéfkuchára Petra Vargu, ktorý varil pre najväčšie svetové spevácke hviezdy, pracoval v michelinskej reštaurácii a v ďalekom Dubline viedol kuchyňu luxusného hotela. Navyše je dodnes súčasťou obľúbenej írskej televíznej šou, v ktorej varí pre tých, ktorí sa prišli zamilovať priamo pred zrakmi divákov.

Sezóna husaciny

Vycestovali sme do hlavného mesta husaciny, ako sa označuje Slovenský Grob, a od manželov Klaudie a Borisa Haškovcov sme sa naučili piecť chrumkavú hus aj neodolateľné domáce lokše s pečienkou. V našej Škole varenia si tieto perfektné špeciality pripravíte podľa obrázkového postupu.

Škola pečenia

Milujete cukrárske evergreeny, ako sú likérové špice, poctivý punčák či parížske rožky? Krok po kroku, podľa obrázkov ich zvládnete upiecť aj vy.

Veľká abeceda ázijskej kuchyne

Ázijská kuchyňa v sebe ukrýva za tajuplnými názvami mnoho skvelých surovín, korenín a jedál. Tie najzaujímavejšie s nami odhalíte v našej veľkej abecede ázijskej kuchyne a navyše si spolu s kuchármi Kristiánom a Zdenkom pripravíte aj doma skvelé špeciality, ako je zeleninový krém, tuniakový tatarák či teriyaki bravčový bok.

V hlavnej úlohe tekvica

Jednoduché varenie je plné rýchlych, chutných a zdravých pochúťok z tekvice, ale aj gurmánskych jesenných nátierok.

Cestujeme za skvelým jedlom

Šéfredaktorka Janka odtajnila svoje najobľúbenejšie recepty na chrumkavé kura a od vynikajúcej kuchárky Atheny priniesla z prekrásneho gréckeho ostrova Zakynthos recepty na výborné miestne sladkosti, ale aj skvostného kohúta na víne.

Pečieme bez múky

Len s októbrovou Varechou si upečiete lahodné sladkosti bez múky aj výnimočné ovocné obrátené koláče plné karamelu. Jeseň vám skrášlia sladkosti plné šťastia - plnené šišky a výborné španielske churros s čokoládou.

180 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha a ako darček novú knihu plnú inšpiratívnych receptov od Gizky Oňovej:

Gizka a Peter spolu v kuchyni
Domáce varenie je najlepší spôsob stravovania tak z finančného, ako aj zo zdravotného hľadiska. Spoločné varenie známej svokry Gizky Oňovej a šéfkuchára Petra Vargu bolo pre oboch zábavné a zároveň inšpiratívne. Kniha je plná tradičných i moderných receptov, ktoré oslovia mladú i staršiu generáciu.
Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

kniha Gizka a Peter spolu v kuchyni
Darček k predplatnému.


TOPlist