Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Mesačník Varecha

8. číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - november 2022
od štvrtka 27.10. v predaji

TÉMA ČASOPISU:

Adventné koláčiky


Advent sa blíži

Pripravte svoje gurmánske jazýčky na záplavu vianočných dobrôt: šuhajdy, orieškové pyšteky, mandľové tortičky, čipkované aj zázvorové sušienky, cukrové hviezdičky, kakaové, medové aj kokosové keksíky. Linecký koláč s adventnou výzdobou premeníme na sviatočný dezert.

Príbeh bratislavských rožkov

Lahodné pečivo s názvom našej metropoly sa pečie neuveriteľných 400 rokov. Doma si bratislavské rožky upečiete podľa pôvodnej receptúry.

Rozhovor s moderátorkou Karin Majtánovou

Prezradila nám, ako sa dá udržiavať krásna postava, keď pre svojich chlapov vyvára denne výdatné jedlá vo veľkých hrncoch, ale aj svoj recept na perfektné langoše a halušky, ktoré vyhrali gurmánsku súťaž.

Šéfkuchár Jardo Žídek radí

Prezradí vám, aké mäso si vybrať, ako dlho ho piecť, aj pri akých teplotách, aby bolo vláčne a šťavnaté. Pripájame aj naše obľúbené recepty na pomaly pečené mäso.

Škola pečenia

Karamelové dezerty, ktoré osladia jesenné dni, pozdvihnú náladu a stanú sa vašimi rodinnými pokladmi, pre vás pripravila a odfotila Michaela Smolová z foodblogu Sisters Bakery.

Zdravé polievky, ktoré zasýtia

Husté zeleninové polievky plné vitamínov sú počas chladných zimných mesiacov životobudičom. Najlepšie je, ak ich uvaríme zo šošovice, z kapusty či z fazule. Ak do nich pridáme aj slepačí vývar s trochou pikantného čili, rozprúdia krv v žilách aj dobrú náladu.

180 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha a ako darček novú knihu plnú inšpiratívnych receptov od Gizky Oňovej:

Gizka a Peter spolu v kuchyni
Domáce varenie je najlepší spôsob stravovania tak z finančného, ako aj zo zdravotného hľadiska. Spoločné varenie známej svokry Gizky Oňovej a šéfkuchára Petra Vargu bolo pre oboch zábavné a zároveň inšpiratívne. Kniha je plná tradičných i moderných receptov, ktoré oslovia mladú i staršiu generáciu.
Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

kniha Gizka a Peter spolu v kuchyni
Darček k predplatnému.


TOPlist