Advent sa blíži
Pripravte svoje gurmánske jazýčky na záplavu vianočných dobrôt: šuhajdy, orieškové pyšteky, mandľové tortičky, čipkované aj zázvorové sušienky, cukrové hviezdičky, kakaové, medové aj kokosové keksíky. Linecký koláč s adventnou výzdobou premeníme na sviatočný dezert.Príbeh bratislavských rožkov
Lahodné pečivo s názvom našej metropoly sa pečie neuveriteľných 400 rokov. Doma si bratislavské rožky upečiete podľa pôvodnej receptúry.Rozhovor s moderátorkou Karin Majtánovou
Prezradila nám, ako sa dá udržiavať krásna postava, keď pre svojich chlapov vyvára denne výdatné jedlá vo veľkých hrncoch, ale aj svoj recept na perfektné langoše a halušky, ktoré vyhrali gurmánsku súťaž.Šéfkuchár Jardo Žídek radí
Prezradí vám, aké mäso si vybrať, ako dlho ho piecť, aj pri akých teplotách, aby bolo vláčne a šťavnaté. Pripájame aj naše obľúbené recepty na pomaly pečené mäso.Škola pečenia
Karamelové dezerty, ktoré osladia jesenné dni, pozdvihnú náladu a stanú sa vašimi rodinnými pokladmi, pre vás pripravila a odfotila Michaela Smolová z foodblogu Sisters Bakery.Zdravé polievky, ktoré zasýtia
Husté zeleninové polievky plné vitamínov sú počas chladných zimných mesiacov životobudičom. Najlepšie je, ak ich uvaríme zo šošovice, z kapusty či z fazule. Ak do nich pridáme aj slepačí vývar s trochou pikantného čili, rozprúdia krv v žilách aj dobrú náladu.180 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€