Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Nový mesačník Varecha

druhé číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - máj 2022
od štvrtka 21.4. v predaji

Téma časopisu: Torty na svadby aj na rodinné oslavy


Rozkvitnutý máj je mesiacom romantických svadieb. Ak chcete prekvapiť kamarátku a upiecť na jej najkrajší deň skvelý dezert, ponúkame výborné torty a koláčiky. Tento mesiac si prečítate:

- Rozhovor s moderátorkou Miriam Kalisovou, ktorej videorecepty na sociálnych sieťach milujú desaťtisíce žien. Vyskúšajte recept na jej čokoládové a karamelové tartaletky.
- Príbeh známej cukrárky Natache Pacal, ktorá na Slovensko priniesla pravé francúzske koláče. Prezradí vám postupy na prípravu jej zamilovaných dezertov.
- Škola pečenia: Známa televízna cukrárka Monika Sisková vás naučí upiecť najlepšie zákusky z piškótového cesta, jej jahodové aj karamelové kocky sú famózne.
- Recepty na jednoduché varenie: Oslávte s nami sezónu špargle aj prvých jahôd a pripravte si doma rýchle jedlá. Slané koláče, šaláty, grilovaný syr aj pravé talianske tiramisu, všetky chutia neodolateľne.
- Skvelé tipy do domácnosti: Vybrali sme pre vás trendové darčeky na Deň matiek aj tipy na kvetinové dekorácie do vašej kuchyne.

+ 149 overených receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha aj s darčekovým balením Davídkovo koření v hodnote 25 eur. Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Davídkovo koření
Darček k predplatnému. Foto: Davídkovo koření


TOPlist