Vianočné pečenie
Ak rady z rúry vyťahujete jeden plech za druhým, máme pre vás chutné tipy na naše najobľúbenejšie vianočné keksíky vanilkové rožteky, linecké koláčiky, striekané pečivo, orechové hviezdičky. Spolu so šéfredaktorkou Jankou si pripravíte jej rodinné skvosty, žĺtkové venčeky, plnené medovníčky, orechové podkovičky aj legendárny koláč opitý Izidor.Originálne darčeky na zjedenie? No predsa domáce pralinky
Máme pre vás aj vynikajúce domáce pralinky, ktoré sú skvelým vianočným darčekom na zjedenie. Klasické s čokoládou a orieškami, ale aj trendové so zeleným čajom matcha.Slávnostné štedrovečerné menu
Prekrásne stolovanie, atmosféra blízkosti, lásky a lahodné štedrovečerné menu. Osviežte svoje tradičné jedlá niektorou z našich špecialít. Ponúkame rybací vývar s rybími knedličkami, kuraciu galantínu, duseného kapra, zemiakový šalát s fazuľkou a výborný vianočný veniec.Hľadali sme najlepší vianočný zemiakový šalát a našli sme až 4 skvelé recepty. Vyskúšajte ich.
Exkluzívny rozhovor s hereckou divou Zdenkou Studenkovou
Herečka Zdena Studenková hviezdi v divadle, v televízii, na plátnach kín, no je aj vychýrená hostiteľka a kuchárka. Pred predstavením v Slovenskom národnom divadle sme sa rozprávali o jej novej kuchárskej knihe, najobľúbenejších vianočných koláčikoch, ale aj životných princípoch, ktoré jej pomáhajú zachovať si krásu aj životný nadhľad. Pre čitateľky mesačníka VARECHA prezradila aj recept na výborné lekvárové šatôčky. Počas rozhovoru sedela vedľa mňa v divadelnom bufete diva, no zároveň aj príjemná spoločníčka, s ktorou som sa zasmiala, no zároveň aj zamyslela nad tým, aké dôležité sú spoločné chvíle s blízkymi. V našej súťaži môžu 2 z vás vyhrať jej novú knihu Aj varenie je umenie.Škola pečenia Dokonalé medovníčky
Bez vône a chuti medovníkov nemôžu byť Vianoce. Ak ich pripravíte podľa skvelej medovnikárky Miroslavy Škovránkovej a správne uskladníte, môžete si na nich pochutnávať aj niekoľko mesiacov. Podľa jej postupu si vyrobíte prekrásnu medovníkovú chalúpku a vyzdobíte ju dokonalou polevou, akú pripravujú profesionáli.Trendové snacky
Pripravili sme trendové snacky, na ktorých si pochutí návšteva na Štefana alebo na Silvestra.Slávnostná ryba podľa šéfkuchára
"Počas roka som vášnivým rybárom. Milujem atmosféru na rybačke. My rybári sa nejako zvlášť nevyhľadávame, každý chce niečo uloviť, a tak si navzájom nelezieme do revírov," prezradil uznávaný šéfkuchár Jardo Žídek. Pre čitateľov VARECHA pripravil skvelého jesetera s dusenou kapustou a so šošovicou.198 top receptov a rád
Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€