Lifestylový magazín plný chutných receptov overených čitateľmi, šéfkuchármi, blogermi a redakciou

Nový mesačník Varecha

piate číslo časopisu, ktorý vám zachutí

Mesačník Varecha - august 2022
od štvrtka 21.7. v predaji

Téma časopisu: Letné koláče


- Magické chute prázdnin: Skvelé babičkine dobroty, letné koláče a jedlá, ktoré milujeme od detstva konečne na jednom mieste. Vypátrali sme najlepšie recepty na dokonalý karamelový veterník, strúhaný tvarožník, ale aj dukátové buchtičky, parené buchty, neodolateľné pečené kura s plnkou či klasické čevapčiči.

- Rozhovor s inšpiratívnou Adrianou Polákovou: Obľúbená moderátorka nám úprimne porozprávala o svojom novom šťastnom živote, v ktorom nezostal kameň na kameni, a k tomu nám prezradila recept na babičkin kysnutý ovocný koláč.

- Letné koláče: Máme pre vás kopu nápadov, ako bleskovou rýchlosťou pripravíte úchvatné dezerty plné ovocia a úžasných chutí: nepečený cheesecake s černicami, zapečené čučoriedky pod snehovou krustou, aj neodolateľný slivkový sorbet.

- Z TV Varecha: Skvelá herečka a spisovateľka Bibiana Ondrejková nám prezradila svoj recept na zapečený baklažán a cuketu. Porozprávala tiež o svojich milovaných dcérach, obľúbených postavách jej knižiek aj o dovolenke v Chorvátsku.

- Škola pečenia: Svoju kariéru od základov zmenili aj Žaneta a Bibiana Žiškové, ktoré sú dnes výborné pekárky. Pripravili pre vás hotové skvosty: pravé bratislavské rožky, linecké koláčiky, pletenku, svadobné koláčiky, ale aj výborné bryndzové paličky.

- Paradajková sezóna: Nakupujte s nami šťavnaté broskyne aj baklažány, oberajte výborné paradajky, zbierajte letné bylinky pripravujte z nich trendové zaváraniny, slané špeciality aj koláče.

159 top receptov a rád


Každé číslo má 100 strán iba za 2,40€

Predplatné

* Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha a ako darček k predplatnému balíček produktov na želírovanie od Dr. Oetker v hodnote 25€. Darček k predplatnému vám bude odoslaný vydavateľstvom po úhrade predplatného do 30 dní.

Balíček produktov na želírovanie od Dr. Oetker
Darček k predplatnému. Foto: Dr. Oetker


TOPlist