Zmes na hrianku(fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Možme použiť spišsku klobásu alebo párky ja som použila párky pretože niesom moc klobáskova...Môžme použiť aj na topinku alebo iba tak podobne ako lečo:))

4
porcie
190 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Plátky zľahka naklepeme.pripravíme si pastu z drvenej rasce,majoránu jednej menšej postruhanej cibule a cesnaku rozotreného so soľou.Mäso dôkladne potrieme pastou z oboch strán a necháme odstáť v chladničke 2-3 hodiny
  2. Potom plátky z ľahka obalíme v hladkej múke
  3. Na rozohriatej masti prudko opečieme z oboch strán.Pridáme druhu väčšiu cibuľu narezanú na plátky,plátky slaniny a na kolieska pokrájané párky,opečieme posypeme rascou,potom telotu zmiernime a ešte krátko podusíme.(do mäska nepicháme aby šťava nevytiekla)...:))
  4. Podávame s varenými zemiakmi.
  5. Môžme pripraviť iba tu zmes :)....všetko urobíme podľa postupu a na zvyšku masti si opražíme bagetky:)