Zmes na hrianku(fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Možme použiť spišsku klobásu alebo párky ja som použila párky pretože niesom moc
klobáskova...Môžme použiť aj na topinku alebo iba tak podobne ako lečo:))
4 porcie |
190 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Plátky zľahka naklepeme.pripravíme si pastu z drvenej rasce,majoránu jednej menšej postruhanej cibule a cesnaku rozotreného so soľou.Mäso dôkladne potrieme pastou z oboch strán a necháme odstáť v chladničke 2-3 hodiny
- Potom plátky z ľahka obalíme v hladkej múke
- Na rozohriatej masti prudko opečieme z oboch strán.Pridáme druhu väčšiu cibuľu narezanú na plátky,plátky slaniny a na kolieska pokrájané párky,opečieme posypeme rascou,potom telotu zmiernime a ešte krátko podusíme.(do mäska nepicháme aby šťava nevytiekla)...:))
- Podávame s varenými zemiakmi.
- Môžme pripraviť iba tu zmes :)....všetko urobíme podľa postupu a na zvyšku masti si opražíme bagetky:)