Zeleninový kuskus s bazalkou

Jakub Jakubčo
šéfkuchár Kúpeľov v Novom Smokovci, 20. júla 2012
Zeleninový kuskus s bazalkou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
1
porcia
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
30 g
30 g
30 g




Postup

  1. 1

    Kuskus zalejeme vriacou vodou v pomere 1:2 a necháme postáť 10 minút.

  2. 2

    Medzitým dáme na panvicu olivový olej, kukuricu, cukrový hrášok a zelenú fazuľku a dobre všetko orestujeme.

  3. 3

    Pridáme kuskus a osolíme. Podávame posypaný bazalkou.

Diskusia k receptu

sracz
Kóóóóóóónečne rcp s fotodokumentáciou aj od profesionálneho majstra kuchára. Vynikajúca príloha v podobe komvbinácie farieb, vôní a chutí! Naturalizovaní Iowa_čania by však zvrieskli: ... and where is a beef? = a hovädzie je kde?
mirkamt
Nemám skúsenosti s kuskusom, ale receptík sa mi páči. Kuskus sa už nevarí? Tiež ma potešili fotky v profi recepte.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia