Foto: 2010
Recept ..... pripravime si tak 10 - 20 susenych feferoniek.Takto vyzera ne - europska verzia na Secuanske fazulky.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tradicne sa pouzivaju tzv. hadie fazulky ked sa nedaju zohnat tak nase su tiez dobre. Klasicky sa pripravuju suchym stir fry vo woku . Fazulky umyjeme osusime nakrajame na hrubo .Do horuceho woku dame 2 lyzice oleja a stale miesame "prazime" fazulky pokial koza nezacne odskakovat.Tymto sposobom dostaneme ze su velmi rychlo hotove do makka. V daktorych restauraciach si to zjednodusuju a ich hodia do fritezy.Hotove fazulky dame na stranu.
- 2
Secuanske korenie v maziary cerstvo rozbijeme.Cesnak a zazvor , jarnu cibulku nakrajame na drobno.Wok vytrieme, dame cisty olej a zvysime plamen. Prve dame prazit za staleho miesania ,rozdrvene secuanske korenie potom pridame susene secuanske chilli papricky , zazvor , cesnak a jarnu cibulku po minute dvoch vmiesame oprazene fazulku , podla potreby osolime.Servirujeme hned. Bud same alebo ako prilohu k ryzi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
varecha.pravda.sk/recepty/fazulove-struky-s-cibulou-alebo...