Fazuľové struky s cibuľou alebo cesnakom fotorecept
Foto: lucylee
Zdroj: A. Mačingová
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej osolenej vody vsypeme fazuľové struky. Ja som použila mrazené. Varíme asi 10 minúť. Scedíme ich a necháme odkvapkať.
-
2
Na posolenom olivovom oleji si do zlatista osmažíme cibuľu. Ja som mala pokrájanú na kocky, ktorú som potrebovala minúť, ale lepšie mi chutí, keď je nakrájaná na prúžky. Pridáme mletú škoricu.
-
3
Zložíme zo zdroja tepla a primiešame uvarené struky. Pridáme nastrúhaný syr alebo varené vajíčko.
úplne dovariť, lusky vyberiem, nechám presušiť a vložím na olej.
Podmienka, musí to byť fazuľka mladá, nesmie mať " fúzy " nechám
ju ako trošku pripáliť a ak má už aj fazuľky, je to báseň, k tomu už len
hranolky, mäso netreba....dobrú chuť prajem...
úplne dovariť, lusky vyberiem, nechám presušiť a vložím na olej.
Podmienka, musí to byť fazuľka mladá, nesmie mať " fúzy " nechám
ju ako trošku pripáliť a ak má už aj fazuľky, je to báseň, k tomu už len
hranolky, mäso netreba....dobrú chuť prajem...