Foto: veronikahtl
Dlho som sa odhodlávala spraviť tento koláčik, vždy sa mi páčil a chcela som vedieť ako chutí. Nakoniec som sa na to dala a Zobraziť celý popisDlho som sa odhodlávala spraviť tento koláčik, vždy sa mi páčil a chcela som vedieť ako chutí. Nakoniec som sa na to dala a dopadlo to super, chutil rodine v práci aj doma :-)
porcií
príprava
na 170-150 °C
Postup
-
1
V miske si rozmiešame tvaroh na hladnú hmotu, pridáme biely jogurt a poriadne zamiešame. Keď je toto všetko poriadne premiešané, pridávame postupne jedno vajíčko za druhým a vždy poriadne premiešame.
- 2
Pridáme dva balíky vanilkového pudingu a znovu poriadne premiešame. Odporúčam dať do vyššej nádoby, dosť to fŕka. Hmotu si zhruba rovnomerne rozdelíme na 2 časti. Do jednej dáme karobový prášok a poriadne premiešame.
- 3
Na dno formy si vystrihneme papier na pečenie a začneme s vrstvením torty. Jednu polievkovú lyžicu bieleho cesta dáme do stredu formy, potom do stredu tohoto cesta vlejeme jednu PL hnedého cesta a takto pokračujeme kým sa nám neminie všetko cesto
- 4
Keď sme už dokončili nalievanie cesta, od stredu špajdlou spravíme čiarky ku krajom (také ozdobné). Dáme piecť - prvých cca 30 minút na 170°C, potom ďalších 20-25 minút na 150°C. Necháme poriadne vychladnúť, najlepšie cez noc v chladničke a podávame s ovocím alebo šľahačkou. DOBRÚ CHUŤ :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu