Dievčatá v diskusii píšu o nanukových formičkách. V tom im neporadím, ale pridám recept na zmrzlinu, ktorú netreba zmrazovaťv strojčeku, takže sa hodí do Zobraziť celý popisDievčatá v diskusii píšu o nanukových formičkách. V tom im neporadím, ale pridám recept na zmrzlinu, ktorú netreba zmrazovaťv strojčeku, takže sa hodí do nanukových formičiek.
príprava
Postup
-
1
Oddelíme žĺtky a bielky. Do bielkov pridáme ľadovú vodu, na hrot noža kyseliny vínnej a ušľaháme. Postupne pridáme cukor s vanilkovým cukrom a došľaháme do tuhej peny. Zľahka vmiešame žĺtky. Smotanu vyšľaháme do tuha a obe peny zmiešame. Vložíme do mrazničky najmenej na 8 hodín.
- 2
Toto je recept na vanilkovú zmrzlinu, ktorá chutí podobne ako známa ruská zmrzlina. Pred zmrazením do nej môžeme podľa chuti pridať roztlačené alebo rozmixované ovocie, kakao, sekané pražené priešky, kúsky čokolády, drvený karamel a pod.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
inac kyselina sa najde aj pod nazvom : "Tartaric acid"
od sefkuchara mam poznatok, ze do bielkov ked sa prida za 2 lyzicky vrenej vody a ked je uz biely, tak za lyzicu cukru a tak sneh drzi dobre, ked nemame kyselinu.
tak v sobotu som ju robila a mozem povedat, ze mi ozaj velmi chutila a dnes si uz na numozem len spominat-alebo znova urobit...