Foto: 2010
Nakoniec som spravil tieto vegetarianske rolky.Pracne ale mali velky uspech tak nam bolo nakazane robit ich znova na silvestra. Chcel so pridat viac ale web Zobraziť celý popisNakoniec som spravil tieto vegetarianske rolky.Pracne ale mali velky uspech tak nam bolo nakazane robit ich znova na silvestra. Chcel so pridat viac ale web stranka nejde spravne...
porcie
príprava
na 200 °C
Suroviny
2 veľký |
|
2 konzervy vo vlatnej šťave |
|
jemne nasekaná |
|
4 lyzice |
|
plnka: | |
100 g celozrnny |
|
100 g |
|
1 lyzica |
|
100 g struhany |
|
1 lyzica |
|
|
|
1 |
|
2 - strúčiky |
|
50 g drvené |
|
|
Postup
-
1
Vacsi baklazan nakrajame na platky a dame do osolenej vody "odhorknut" cca 30 minut. Omyjeme od soli a osusime.
-
2
Cibulu a cesnak nakrajame na drobno a dame oprazit na olej, Rozdelime na dve casti jedna do omacky druha do plnky. Bulgur dame podla navodu do vody "napucat". Do naolejovanej zapekacej misky dame zmiesanu zmes cherry paradajek vo vlastnej stave , nakrajanej bazalky a oprazenej cibulky a cesnaku a ochutime,
-
3
Do misky si dame napucany bulgur pridame ricottu , petrzlenovu vnat , podrvene pistacie, nakrajane kapary, lyzicu petrzlenovej vnate, oprazenu cibulu cesnak, ochutime a premiesame. Dame cca 2 lyzice na rovny bklazan a zrolujeme. Pridame do misky s omackou a posypeme parmezanom.
-
4
Dame do rozohriatej rury zapiect cca 25 minut.
zena.atlas.sk/bulgur-super-jedlo-nikto-ho-nepozna-/zd...