Veľkonočný Zajac (fotorecept)

Veľkonočný Zajac (fotorecept)
Foto: babav
babavBabav, recept pridal: 19. apríla 2011 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept na Zajka prisiel s formou.Upeceneho mozno pocukrovat,alebo obliat cokoladou.

Suroviny

20
minút
príprava
55
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Odmerane ingrediencie:
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 1

2

Maslo vyslahame s cukrom,po jednom prislahame vajcia ,vanilku ,striedavo muku ( do ktorej sme primiesali prasok do peciva a sodu bicarbonu )s cmarom .
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridame cokoladu rozpustenu na vodnom kupeli.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 3

4

Zaslahame do cesta.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 4

5

Spodnu aj vrchnu cast formy vymastime maslom a posypeme mukou.Cestom naplnime iba spodok formy.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 5

6

Prikryjeme vrchnou polovicou formy a dame piect do rury predhriatej na 180 stupnov C. Pecieme 45-55 minut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 6

7

Upeceneho zajaca vyberieme z formy a nechame vychladnut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 7

8

Zajaca som obliala s cokoladovou polevou a prilepila mu oko z masla.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Medovníková chalúpka v rozprávkovom lese
- Inzercia -
Medovníková chalúpka sa skrýva v lese. A viete, že aj vy v kuchyni môžete takéto rozprávkové lesy chrániť? Celkom jednoducho – správnymi surovinami, ktoré pri varení používame.

Rúra na pečenie: Nie je už len obyčajná pec
Vianoce – obdobie, kedy naše rúry na pečenie nemajú čas na oddych, sa pomaly blížia. Ak uvažujete o kúpe novej rúry, pomôžeme vám článkom, v ktorom si prečítate, aké parametre si máte pri ich výbere všímať, aby vám to dobre pieklo.

Prvá adminka Varechy Sandra: Varecha bola pre mňa obrovská škola
Prvá adminka Varechy Sandra Bombošová spomína na začiatky Varechy, obľúbené recepty a prezradila nám tiež, čo jej práca vo Varecha.sk dala.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 43/2014: Slovensko na tanieri (3) Slovensko na tanieri (3)
Časopis Varecha v piatok 24. októbra v denníku Pravda.


TOPlist