Veľkonočný Zajac (fotorecept)

Veľkonočný Zajac (fotorecept)
Foto: babav
babavBabav, recept pridal: 19. apríla 2011 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept na Zajka prisiel s formou.Upeceneho mozno pocukrovat,alebo obliat cokoladou.

Suroviny

20
minút
príprava
55
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Odmerane ingrediencie:
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 1

2

Maslo vyslahame s cukrom,po jednom prislahame vajcia ,vanilku ,striedavo muku ( do ktorej sme primiesali prasok do peciva a sodu bicarbonu )s cmarom .
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridame cokoladu rozpustenu na vodnom kupeli.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 3

4

Zaslahame do cesta.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 4

5

Spodnu aj vrchnu cast formy vymastime maslom a posypeme mukou.Cestom naplnime iba spodok formy.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 5

6

Prikryjeme vrchnou polovicou formy a dame piect do rury predhriatej na 180 stupnov C. Pecieme 45-55 minut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 6

7

Upeceneho zajaca vyberieme z formy a nechame vychladnut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 7

8

Zajaca som obliala s cokoladovou polevou a prilepila mu oko z masla.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Predvianočné obdobie – magický čas kúziel a čarov
Aj keď vonku to tento rok veľmi nevyzerá na to, že by sa Vianoce blížili, predsa len, keď nazrieme do kalendára, zistíme, že tu už budú čo nevidieť. O týždeň začína prvou adventnou nedeľou advent – najmagickejšie obdobie roka.

Od mágie k borovičke
- Inzercia -
Borievka obyčajná je všetko, len nie obyčajná! Lahodné srdce Spišskej borovičky – tekutého klenotu, ktorý nám závidia až za hranicami – bolo odpradávna súčasťou tajomných magických rituálov u nás i vo svete.

Čatajské praclíky
„Šedesátka neny bohvíjaký vek, mosíš sa jej šak dožit,“ hovoril kedysi modranský mäsiar Vinco Held.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 48/2014: Zabíjačkové dobroty Zabíjačkové dobroty
Časopis Varecha v piatok 28. novembra v denníku Pravda.


TOPlist