Veľkonočný Zajac (fotorecept)

Veľkonočný Zajac (fotorecept)
Foto: babav
babavBabav, recept pridal: 19. apríla 2011 4:27Ďalšie jeho recepty

Recept na Zajka prisiel s formou.Upeceneho mozno pocukrovat,alebo obliat cokoladou.

Suroviny

20
minút
príprava
55
minút
na 180 °C

Postup prípravy receptu

1

Odmerane ingrediencie:
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 1

2

Maslo vyslahame s cukrom,po jednom prislahame vajcia ,vanilku ,striedavo muku ( do ktorej sme primiesali prasok do peciva a sodu bicarbonu )s cmarom .
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 2

3

Pridame cokoladu rozpustenu na vodnom kupeli.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 3

4

Zaslahame do cesta.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 4

5

Spodnu aj vrchnu cast formy vymastime maslom a posypeme mukou.Cestom naplnime iba spodok formy.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 5

6

Prikryjeme vrchnou polovicou formy a dame piect do rury predhriatej na 180 stupnov C. Pecieme 45-55 minut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 6

7

Upeceneho zajaca vyberieme z formy a nechame vychladnut.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 7

8

Zajaca som obliala s cokoladovou polevou a prilepila mu oko z masla.
Veľkonočný Zajac (fotorecept) - obrázok 8



Páči sa ti tento recept?
Ohviezdičkuj, ako veľmi sa ti páči...




Staňte sa fanúšikom našej stránky Varecha.sk:

Komentáre k receptu

Prihlás sa "Varechovou prezývkou":
 

Nemáš zaregistrovanú prezývku? Zaregistruj sa, je to zadarmo! Registrácia


Tento recept VytlačiťDaj na FacebookPošli mailomDo mobiluDo mobiluUpozorni admina
QRCode - ak máte v telefóne čítačku QR kódovRecept do mobilu:
Skrátená linka do SMS-ky alebo na diktovanie do telefónu:

Magazín

Jablkový bioperník
Opäť sa začala teplá zima. Príroda trpí a ľudia v poltopánkach sa túlajú lesnými cestičkami.

Šéfkuchár Miroslav Milučký: Ľudia sa radi s jedlom na tanieri hrajú
Ak chcete zažiť gastronomický zážitok v pokojnej atmosfére, zakúsiť noblesu a genius loci starej Bratislavy, určite navštívte Francúzsku reštauráciu v bratislavskom Hoteli Devín. Kulinárske špeciality od šéfkuchára Miroslava Milučkého vám v nej pohladia všetky zmysly.

Magnesia Red vo vás prebudí silu
Kto by nemiloval podmanivú a energizujúcu chuť červeného ovocia? Teraz si tento skvelý zážitok môžete vychutnať vďaka novej minerálnej vode Magnesia Red s unikátnou kombináciou prírodného horčíka a šťavy z červeného ovocia. Či už si zvolíte Magnesia Red grapefruit, jahoda, malina alebo červená ríbezľa, každá z nich vás uchváti a prebudí vo vás skrytú životnú silu.


Inzercia

Časopis Varecha
Varecha 51/2014: Vianočná hostina Vianočná hostina
Časopis Varecha v piatok 19. decembra v denníku Pravda.


TOPlist