Vajíčkové muffiny

Róbert Baďo
šéfkuchár hotela Boboty vo Vrátnej doline , 19. februára 2010
Vajíčkové muffiny
Foto: Pravda - Ivan Majerský
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 plátky
4 ks
100 ml
1/2 ks
1 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Vymastenú formu vyložíme plátkami slaniny. Na to rozbijeme do každej formy po 1 vajci, ochutíme smotanou a soľou.

  2. 2

    Na vrch ozdobíme krúžkom cibule, krúžkom papriky a kolieskom čerstvého šampiňónu. Posypeme strúhaným syrom.

  3. 3

    Ozdobíme petržlenovou vňaťou a pečieme v rúre asi 15 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia